Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Welkom bij TopNanny BV
welkomleft.pngwelkomright.png

 

Wij zijn trots te mogen vermelden dat TopNanny in het magazine Glamour van maart 2014 is uitgeroepen tot:

  "Gerenommeerd nanny bureau in Nederland"

SBS 6 Shownieuws

29 september 2016 heeft SBS6 voor het programma Shownieuws een bezoek gebracht aan het kantoor van TopNanny BV. TopNanny is geïnterviewd omtrent de selectieprocedure voor de nieuwe nanny van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau. Het volledige interview kunt u bekijken op de website van Shownieuws via deze link: TopNanny in Shownieuws

Shownieuws
 

Tevreden klanten

Tevreden klanten zijn de kroon op ons werk! Juni 2016 hebben wij ons 11 jarig bestaan gevierd. Trots delen wij graag onderstaande referentie met u, dezelfde maand ontvangen van één van de bij TopNanny ingeschreven gezinnen:

Ongeveer een jaar geleden hebben wij na uitgebreid online research TopNanny benaderd. Vanaf dat moment zijn wij onder de indruk geweest van de professionaliteit, kwaliteit en snelheid waarmee wij bediend worden. Een paar voorbeelden: TopNanny doet zelf een zorgvuldige selectie voordat kandidaat-nannies worden voorgesteld en daarbij nemen zij de tijd totdat de juiste kandidaten zijn gevonden (kandidaten waarover wij twijfels hadden werden niet gepushed, maar juist extra referenties gecheckt), er is vanaf het begin openheid over de kosten, bij onverwachte afwezigheid van een nanny (sterfgeval) zorgde TopNanny voor perfecte vervanging (opnieuw super goede nannies) - dit werd gewoon tijdens een feestdag geregeld. Het geeft ons erg veel rust dat wij weten dat ons mannetje in heel goede handen is wanneer wij aan het werk zijn (en de huishoudelijke klusjes zijn als bonus ook nog eens gedaan)! Mocht er iets zijn, dan weten wij dat TopNanny altijd bereikbaar is en helpt met zoeken naar oplossingen. Familie Boza-Middelkoop uit Wassenaar.

Kinderopvang aan huis

Al 12 jaar staat TopNanny garant voor kwaliteit en expertise. Uw kostbaarste bezit is onze grootste zorg. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bureau met kennis van zaken? TopNanny heeft in de afgelopen jaren een ijzersterke naam opgebouwd. Bij TopNanny staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om goed naar u te luisteren, zijn betrokken en zullen gedreven zijn om voor uw gezin de perfecte nanny te vinden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte nanny voor uw gezin.

Wanneer u op zoek bent naar professionele kinderopvang aan huis,  kan TopNanny u namelijk als geen ander van dienst zijn. TopNanny is een exclusief, landelijk werkend, geregistreerd bemiddelings- en begeleidingsbureau, in 2005 met veel enthousiasme opgericht door een ambitieuze zelfstandig ondernemer en meer dan ervaren nanny. TopNanny is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming en een belangrijke speler in de markt voor kinderopvang aan huis. Wij voorzien in de toenemende vraag naar een persoonlijke en gespecialiseerde service die ouders en nannies met elkaar in contact brengt. De werving en selectie van de kandidaten wordt door ons bureau op professionele wijze voor u verzorgd. Nadat een match is gerealiseerd zal TopNanny het gezin en de nanny begeleiden, wij blijven het vaste aanspreekpunt en streven naar een fijne, langdurige samenwerking.

Werving en selectie nannies

TopNanny brengt éénmalig bemiddelingskosten in rekening ten behoeve van het inventariseren van de opvangwensen, het intakegesprek aan huis, werving, selectie en screening van kandidaten, opstellen van de contracten, het uitvoeren van de Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid bij u aan huis en het koppelingsgesprek met u en de nanny, inclusief contractbespreking.

Wij werken graag aan langdurige relaties. Dat kan alleen als we goed werk leveren. Duidelijke afspraken en persoonlijk commitment vormen de basis van een goede match. Het werven van kandidaten is een tijdrovend proces en vergt veel inspanning. Wanneer wij u dit hele proces uit handen nemen, scheelt dit aanzienlijk veel tijd en geld. Wij zijn u graag van dienst.

Wet Kinderopvang

Vanaf 1 januari 2010 worden er hogere kwaliteitseisen aan kinderopvang aan huis gesteld. De nanny moet beschikken over een EHBO aan kinderen diploma en daarnaast moet de deskundigheid van een nanny minimaal voldoen aan het niveau van de MBO-2 opleiding helpende welzijn. Om aan te tonen dat een nanny dit niveau bezit, kan er een examen afgelegd worden of een EVC-procedure doorlopen worden (EVC staat voor Erkennen van Verworden Competenties). Indien de nanny een kindgericht diploma heeft die de EVC-procedure kan vervangen, kan zij vrijstelling krijgen voor de EVC-procedure. Een aantal opleidingen die vrijstelling geven zijn: SPW3, SPW4, Onderwijsassistent, Sociaal-Cultureel werker, PABO, SPH.

Bij TopNanny staat de kwaliteit van de opvang van uw kinderen voorop. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een gekwalificeerde nanny die optimaal bij uw wensen en verwachtingen aansluit, maar bovenal ook voldoet aan de hogere kwaliteitseisen die in de Wet kinderopvang vanaf januari 2010 gesteld gaan worden. U kunt de zorg voor uw kinderen dan uit handen geven aan een deskundige kandidaat met voldoende kwaliteiten voor deze veeleisende baan.

Betaalbaar

Vroeger was kinderopvang aan huis een luxe, maar tegenwoordig is het dankzij de kinderopvangtoeslag en de regeling 'Dienstverlening aan huis' een betaalbare oplossing geworden. TopNanny is een geregistreerd bemiddelingsbureau dat voldoet aan de landelijke kwaliteitsnormen, wij voldoen aan alle eisen die wettelijk gesteld worden aan kinderopvang. Via onze organisatie komt u als ouder in aanmerking voor kinderopvangtoeslag en profiteert u van aantrekkelijke teruggaven. Wij maken graag een vrijblijvende proefberekening voor u.