Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
U zoekt
een Nanny
zoekleft.pngzoekright.png


Nanny gezocht?

Het combineren van werk en gezin is meestal een race tegen de klok. Het gehaast begint vaak ‘s ochtends al wanneer u uw kind(eren) naar school of het kinderdagverblijf brengt. Factoren als een uitlopende vergadering of file aan het einde van de dag hebben ook een hoog stressgehalte voor werkende ouders. En wat te denken van het kinderdagverblijf dat tijdens een drukke werkdag opbelt dat een koortsig kind opgehaald moet worden. Wanneer u uw kinderen met een goed gevoel bij een fantastische nanny thuis kunt achterlaten en zij u de taken van de dagelijkse verzorging uit handen neemt, kunt u zich rustig concentreren op uw werk. De bijdrage van een nanny in uw gezin zorgt voor een ontspannen sfeer in huis, zodat u meer tijd en energie hebt voor de kinderen, uzelf en elkaar.

Professionele kinderopvang aan huis

TopNanny hanteert een strenge selectieprocedure ten aanzien van haar nannies. Alle nannies worden door ons getoetst op hun professionaliteit en hun houding ten opzichte van kinderen en ouders. De nannies worden gescreend en uitvoerig persoonlijk geïnterviewd, waarbij de nadruk wordt gelegd op achtergrond, opleiding, werkervaring en motivatie. Referenties worden nagetrokken, wij dienen een kopie van een geldig legitimatiebewijs te ontvangen en voor alle nannies wordt standaard een verklaring omtrent gedrag aangevraagd op het moment dat zij het dienstverband bij een gezin aangeboden hebben gekregen. TopNanny biedt alle nannies voortdurend deskundige pedagogische begeleiding en ondersteuning. Daarmee willen wij ervoor zorgen dat de nannies hun pedagogische kennis en vaardigheden steeds kunnen vergroten en verbeteren. Dit is in onze ogen een belangrijke randvoorwaarde om een kwalitatief hoogwaardige opvang te kunnen garanderen.

De nannies waarvoor TopNanny bemiddeld zijn veel meer dan alleen een ’oppas’. Zij zijn zich bewust van de grote verantwoordelijkheid die de verzorging voor uw kinderen met zich meebrengt. Uiteraard is dit niet geheel onlogisch, zij spelen immers een belangrijke rol in de opvoeding van uw kinderen. De verschillende fasen van hun groei en ontwikkeling worden door de nanny op de juiste wijze gestimuleerd. Tijdens uw afwezigheid is het belangrijk dat uw kinderen de veilige thuishaven met warmte en gezelligheid niet hoeven te missen. De thuisomgeving is vertrouwd voor uw kinderen en geeft ze rust. Een TopNanny neemt u de verzorging met veel plezier uit handen, is betrokken bij uw gezin en zal haar uiterste best doen om het dagelijkse leven van uw kinderen zo normaal mogelijk te laten verlopen. Zij heeft er voor gekozen om van professionele kinderopvang haar vak te maken!

Pedagogisch beleid

De kwaliteit van kinderopvang aan huis vinden wij van groot belang voor het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen. Een nanny levert namelijk als professionele mede-opvoeder een belangrijke bijdrage aan de opvoeding van een kind. Een goede opvoeding is onder andere gericht op een optimale ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige personen en op integratie in het sociaal-maatschappelijk leven. TopNanny heeft een duidelijke visie op de voorwaarden, waaraan opvang door een nanny moet voldoen om het kind alle kansen te geven op een gezonde ontwikkeling. Deze visie is vastgelegd in ons pedagogisch beleid. Het pedagogisch beleid van TopNanny biedt nannies en ouders inzicht in de pedagogische grondbeginselen en is tevens een leidraad voor het pedagogisch handelen. 

Regeling ´Dienstverlening aan huis´

Wanneer een nanny maximaal 3 dagen per week voor u werkt, kunt u gebruik maken van de regeling ´Dienstverlening aan huis´. Deze regeling houdt in dat u geen sociale lasten en premies hoeft te betalen over het loon van de nanny. Wanneer u 4 of meer dagen per week opvang nodig heeft, dan kunnen wij 2 nannies voor u inzetten. U kunt op deze manier toch gebruik maken van deze regeling.

Kinderopvangtoeslag

TopNanny is een geregistreerd bemiddelingsbureau dat voldoet aan de landelijke kwaliteitsnormen, wij voldoen aan alle eisen die wettelijk gesteld worden aan kinderopvang. Via onze organisatie komt u als ouder in aanmerking voor kinderopvangtoeslag en profiteert u van aantrekkelijke teruggaven.

Meer informatie 

Bij TopNanny staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om goed naar u te luisteren, zijn betrokken en zullen gedreven zijn om voor uw gezin de perfecte nanny te vinden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte nanny voor uw gezin!