Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Waarom kiezen klanten voor ons
zoekleft.pngzoekright.png


Geregistreerde kinderopvang; Alleen voor kinderopvang die is geregistreerd bij de gemeente en derhalve voldoet aan de wettelijke eisen, komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. TopNanny is een geregistreerd bemiddelingsbureau dat voldoet aan de landelijke kwaliteitsnormen, wij voldoen aan alle eisen die wettelijk gesteld worden aan kinderopvang en worden hierop regelmatig gecontroleerd door de GGD.

Werkwijze; Kenmerkend voor onze werkwijze is een aanstekelijk enthousiasme, gedrevenheid, betrokkenheid en professionaliteit. Wij werken graag aan langdurige relaties. Dat kan alleen als we goed werk leveren. Duidelijke afspraken en persoonlijk commitment vormen de basis van een goede match. Wij luisteren naar de ouders en zetten ons voor de volle 100% in om de perfecte match tussen ouders en nanny mogelijk te maken!

Onze tarieven; Wij bieden kwaliteit tegen transparante en scherpe tarieven. De werving en selectie van nannies is een vak apart. TopNanny is een organisatie met een frisse uitstraling en aanpak. De werving, selectie, screening en begeleiding verzorgen wij voor u tegen een zeer concurrerend tarief.

Flexibele opvang op maat; Wij zijn van mening dat ieder kind uniek is. De kwaliteit van de opvang en het welzijn van het kind staat bij ons voorop. Nanny opvang aan huis biedt continuïteit aan zowel ouders als kinderen en biedt de meest flexibele vorm van kinderopvang en wij verzorgen het voor u!

* Onderscheidend vermogen; Kennis van zaken, oprechte interesse in de klanten en nannies, affiniteit, heldere communicatie, persoonlijke benadering, uitstekende bereikbaarheid.

Uitgebreid dienstenpakket; De uitvoerige dienstverlening van TopNanny verzorgt het gehele traject, van het vinden van die ene professional waaraan u de verzorging van uw kinderen wilt toevertrouwen, tot aan de begeleiding gedurende de gehele opvangrelatie.

*Strenge selectieprocedure; Wij hanteren een strenge selectieprocedure ten aanzien van de nannies. Alle nannies worden door ons getoetst op hun professionaliteit en hun houding ten opzichte van kinderen en ouders. De nannies worden gescreend en uitvoerig persoonlijk geïnterviewd, waarbij de nadruk wordt gelegd op achtergrond, opleiding, werkervaring en motivatie. Referenties worden nagetrokken, wij dienen een kopie van een geldig legitimatiebewijs te ontvangen en voor alle nannies wordt standaard een verklaring omtrent gedrag aangevraagd op het moment dat zij het dienstverband bij een gezin aangeboden hebben gekregen.

Gekwalificeerde kandidaten; De kwaliteit van kinderopvang aan huis vinden wij van groot belang voor het welbevinden en de ontwikkeling van uw kinderen. Een nanny levert namelijk als professionele medeopvoeder een belangrijke bijdrage aan de opvoeding van een kind. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een gekwalificeerde nanny die optimaal bij uw wensen en verwachtingen aansluit, maar bovenal ook voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die in de Wet kinderopvang gesteld zijn. U kunt de zorg voor uw kinderen dan uit handen geven aan een deskundige kandidaat met voldoende kwaliteiten voor deze verantwoordelijke baan.

Individuele aandacht; In een overvol kinderdagverblijf schiet het nogal eens te kort aan individuele aandacht voor de kinderen. Nanny opvang is kleinschalige opvang in de veilige, vertrouwde thuissituatie. Kinderen raken snel vertrouwd met de vaste nanny die structuur en regelmaat kan bieden, waardoor ieder kind zich in zijn of haar eigen tempo spelenderwijs kan ontwikkelen. Kinderen krijgen de aandacht en liefde die ze nodig hebben, er worden activiteiten aangeboden door de nanny én er wordt bijgedragen aan de opvoeding.

Uniek concept; Wij zijn als succesvolle onderneming volop in beweging, zijn creatief, ambitieus, vindingrijk en ondernemend. Wij bieden een uniek concept door onze resultaatgerichte aanpak.

Referenties; Trots zijn wij op het feit dat veel van onze klanten TopNanny aanbeveelt bij familie, vrienden en bekenden. Tevreden klanten zijn de reden van ons succes!