Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.pngHi! Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige nanny poule zeker mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!


Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Er zijn veel meer opleidingen die voldoen om in een goedbetaalde functie als nanny aan de slag te kunnen gaan (bv verpleegkundige, docent dans, sport en bewegen en vele andere).

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?
•betrouwbaar
•groot verantwoordelijkheidsgevoel
•lichamelijk en geestelijk gezond
•stressbestendig
•goed inlevingsvermogen
•zelfstandig kunnen werken
•flexibele instelling
•representatief voorkomen
•sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

•hoog uurtarief
•doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
•contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
•uitbetaling van vaste contract uren
•persoonlijke begeleiding

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website in te vullen (pagina 'werken als nanny'). Heb je nog vragen bel (0575848432) of mail ons (informatie@topnanny.nl) Heb je nog vragen? We staan je met plezier te woord!

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand een aantal van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat voor één van deze functies te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Muiden

Werkdagen:  maandag  8:15- 18:15 en dinsdag 8.15 -18.15uur 

Startdatum: 1 september 2020

Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 4 jaar en meisje van anderhalf in September

 

Dit liefdevolle, dynamische gezin met een meisje van nu 3,5 jaar is een lief meisje. Ze kan goed alleen spelen en zichzelf vermaken. Ze praat veel en is helemaal gek van Frozen. Ze loopt dan ook het liefst de hele dag in een Elsa jurk rond. Ze is heel vrolijk en zorgzaam voor haar zusje en anderen op de crèche. Ze luistert goed en is eigenlijk een heel braaf meisje. Ze houdt van kleuren, bouwen, kleien, boekjes lezen en buiten spelen. Haar zusje is nu 10 maanden. Ook zij is heel lief en als ze genoeg eet, drinkt en slaapt, hoor je haar niet. Ze is een heel vrolijk meisje en lacht heel veel. Ze eet goed en slaapt ook heel goed.  Ze kan heel goed duidelijk maken als ze iets wil. Deze 2 lieve zusjes zijn op zoek naar een lieve, actieve nanny.  Als nanny ben je betrokken bij de opvoeding van de kinderen en zorg je met liefde en passie voor de kinderen.  Het gezin woont in een ruim huis met grote tuin. In een zeer kindvriendelijke buurt met veel speelmogelijkheden. Het huis is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.  Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Muiden’.  Plaats: Amsterdam/ Amstelveen

Aantal werkuren per week: 20 uur

Werkdagen:  dinsdag en vrijdag 8.00-18.00 uur 

Startdatum: zo spoedig mogelijk

Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisjes tweeling van net 1 jaar,  en jongetje van net 4 jaar

Leuk, relaxed gezin uit Amstelveen in de buurt van het Amsterdamse bos zoekt een gezellige, lieve nanny die het leuk vindt om actief met de kinderen op pad te gaan en leuke activiteiten te ondernemen, zoals knutselen of een spelletje spelen. Het gezin vindt het belangrijk dat de kinderen iedere dag naar buiten gaan.  Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een tweeling, twee lieve meisjes van net 1 jaar en een gezellig, wijs  jongetje dat 4 jaar is . De nanny zal het zoontje brengen en halen van school. De opvang is gewenst op dinsdag en vrijdag van 8.00-18.00 uur. Het gezin woont in een kindvriendelijke buurt met het Amsterdamse bos en veel speeltuinen om de hoek. Het huis zelf heeft een gezellige tuin om lekker te kunnen vertoeven. Dit gezin maakt graag kennis met een nanny die het leuk vindt om de nieuwsgierigheid van de kinderen te stimuleren en altijd weer leuke nieuwe dingen te bedenken. De nanny kijkt goed naar de kinderen en hun ontwikkeling en kan dit goed terugkoppelen naar de ouders. De nanny is betrokken en voelt zich verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het gezinsleven. De nanny is pro-actief ingesteld; stelt zelf boodschappenlijstjes op, pakt licht huishoudelijke taken op, zorgt dat de kinderen gezond eten, genoeg bewegen en goed in hun vel zitten. Voor de grotere klussen heeft het gezin een huishoudelijke hulp, de nanny ruimt de vaatwasser in en uit, haalt wanneer nodig wat kleine boodschappen, kookt een gezonde avondmaaltijd en houdt waar nodig het was- en strijkwerk bij. Heeft deze leuke functie voor langere termijn jouw interesse gewekt, dan wil dit gezin graag met je kennismaken! Je sollicitatie verwelkomen wij o.v.v. 'Amsterdamse Bos’. 

Plaats: Amsterdam Oude Pijp

 Aantal werkuren per week: 20 uur

Werkdagen: maandag en dinsdag of woensdag en donderdag 8:00- 18:00

startdatum: in overleg

Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochter van 2 en een zoontje van 6 maanden.

Voor een hecht en warm gezin in Amsterdam de wijk  de Pijp zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor 2 kindjes, een dochtertje van 2 en een zoontje van nu 6 maanden geboren in  juli 2019.

Het dochtertje is een lief en vrolijk meisje van bijna twee die houdt van samen spelen. Ze is een makkelijke eter en slaper. Ze doet graag puzzels, maakt tekeningen of speelt met klei. Ook is ze gek op muziek en iets wat op dansen zou moeten kijken, springen en gek doen. Buiten zit ze het liefst op de grote hangschommel voor de deur of racet ze met haar step. Ook de glijbaan staat op haar favorietenlijstje. Ze luistert goed dus kan gezellig mee op stap om een boodschap doen. Om uit te rusten kijkt ze graag even naar Nijntje of Micky Mouse, of wordt ze voorgelezen. Ze slaapt  nog tussen de middag.


 Het zoontje is  ruim een half jaar en groot en sterk voor zijn leeftijd. Hij draait in de rondte en zal waarschijnlijk snel gaan kruipen. Hij kan duidelijk aangeven waar hij behoefte aan heeft en moet vaak lachen om zijn zusje. Hij slaapt nog 2 a 3 keer per dag in bed of in de kinderwagen.De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, kijkt met een open blik de wereld in, is van nature energiek en gaat er graag op uit om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Knutselen, buiten spelen en vooral leuke dingen doen. Dit gezin woont in een leuk huis van 2 verdiepingen in 1 van de leukste wijken van Amsterdam met alles binnen handbereik. Wel is er weinig buitenruimte bij de woning, maar er zijn veel speeltuinen en leuke dingen in de buurt. Ze zoeken bovenal een lieve nanny voor de  kinderen, maar ook een aanpakker die niet bang is dingen te willen ondernemen.Plezier, veiligheid en gezondheid vinden deze ouders belangrijk. De ouders zijn echt op zoek naar iemand voor langere tijd die in de toekomst dan ook de naschoolse opvang op zich kan nemen. In de ideale wereld wil de nanny ook wel eens op vrijdag, in het weekend of een keer op een avond beschikbaar zijn. Dit is geen must, maar het zou wel heel fijn zijn.  Tevens ben je punctueel, schoon en pro actief, je ziet het als er iets gedaan moet worden. De nanny draait een wasje, ruimt de vaatwasser in en uit, kookt het avondeten en zorgt dat het huis gezellig blijft. Je rookt niet, ben jij die hartelijke nanny die samen met deze leuke kinderen van elke dag een avontuur kan maken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Amsterdam de Pijp’

 

Plaats: Abcoude


Aantal werkuren per week: zie vacature omschrijving
Startdatum: 1 april 2020
Gezinssamenstelling: vader, moeder, jongetje 4 jaar, meisje 8 jaar

Voor een levendig, ongedwongen gezin zijn wij op zoek naar een sociale, daadkrachtige nanny die weet waarvoor zij staat. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief meisje van 8 jaar dat vrolijk van aard is en het hart op de goede plek heeft en een aandoenlijk jongetje van bijna 4 jaar dat makkelijk in de omgang is. De nanny voor dit gezin is liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een zelfgemaakte theatervoorstelling, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in de tuin. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, ongedwongenheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en geloven in jezelf. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen maar vergeet daarbij het ritme van de kinderen niet. Als nanny ben je gastvrij en vind je het geen probleem om vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis te nemen. Een balans tussen rust en een huis vol weet jij prima zelf in te schatten, kijkend naar de behoefte van de kinderen en de situatie op dat moment. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is en de kinderen fris gewassen in pyjama klaar zitten voor het avondeten. Goed en gezond kunnen koken is een pré net als het hebben van een rijbewijs een grote pré is. Vanaf april zoeken wij nog een nanny voor  2 hele dagen dagopvang op maandag en donderdag. Als de jongste in Mei 4 wordt dan zijn de ouders op zoek voor 2 a 3 dagen in de week buitenschoolse opvang vanaf 12:00. Zodat de kinderen thuis kunnen lunchen en dat de nanny onder schooltijd wat huishoudelijke taken kan verrichten.  Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Abcoude’.

Plaats: Waddinxveen
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen:  2 dagen per week, maandag en dinsdag 8.00-18.00 uur 
Startdatum: 1 mei 2020
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 5 jaar, jongen van 3 jaar, jongen van 7 maanden oud

Voor een jong, dynamisch, liefdevol gezin met 3 kinderen zoeken wij een nanny voor 2 dagen per week. Deze familie woont in een ruime nieuwbouwwoning in Waddinxveen. Naast vader en moeder bestaat het gezin uit een meisje van 5 jaar, een jongen van 3 jaar en een baby (J) van 7 maanden oud. De basisschool start om 8.30 uur en het meisje heeft continurooster tot 14.00 uur. De school ligt op 5 minuten loopafstand. De kinderen houden van gezelligheid en samenzijn en zijn vaak in voor activiteiten. Alle drie kunnen ze genieten van aandacht, van op schoot zitten, boekje lezen en/of knuffelen. De oudste twee spelen altijd samen en gaan helemaal op in hun spel, maar zij kunnen ook heel goed zelf spelen. Het meisje speelt graag met haar poppen en het oudste jongetje met zijn auto’s. Het meisje is zorgzaam, lief, gevoelig voor sfeer, leergierig en is veel met boekjes in de weer. Zij heeft een erg goed geheugen, is in alles om haar heen geïnteresseerd en luistert goed. Ze is gek op haar broertjes en kan van tijd tot tijd echt de clown uithangen. Ze houdt van muziek en dansen. Het 3 jarige jongetje kijkt in beginsel graag de kat uit de boom bij het onbekende. Als hij zich veilig voelt, is hij ondernemend, onderzoekend en soms ook wat ondeugend. Hij zoekt van tijd tot tijd graag grenzen op en kletst het liefst de hele dag over alles wat hij op een dag tegenkomt. Hij is zorgzaam en lief, is gek van zijn grote zus en kleine broertje. Hij is altijd in voor een activiteit en barst van de energie, maar vindt het ook heerlijk om bijvoorbeeld samen met Lego te spelen of te knutselen. Het jongste kindje is een tevreden en blije baby. Hij wil graag overal bij zijn maar vindt het ook heerlijk om zijn slaapjes in zijn eigen bed te doen. Hij geeft goed aan wat hij wil maar doet het goed op een aangereikte structuur. Deze leuke familie maakt graag kennis met een liefdevolle nanny met passie voor haar vak. Ben jij die behulpzame rots in de branding voor dit gezin? Dan zien wij je sollicitatie o.v.v. 'Waddinxveen' graag tegemoet. 


Plaats: Berkel en Rodenrijs
Aantal werkuren per week: 30 uur
Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochter, baby op komst

Voor een liefdevol gezin uit Berkel en Rodenrijs met dochter van 3 jaar oud en baby op komst (verwacht juni 2020), zoeken wij een fijne TopNanny. Het meisje is super vrolijk, actief, ondernemend en creatief. Zij houdt van muziek en zingen, is sociaal en graag in contact. Het meisje wordt meertalig opgevoed; Engels, Mandarijn en Nederlands. Deze leuke familie met gezinsuitbreiding op komst woont in een grote woning met heerlijke tuin in een kinderrijke nieuwbouwwijk. Het gezin woont 2 minuten lopen van het OV. Metro station Berkel Westpolder (~10 minuten Rotterdam Centraal en ~20 minuten Den Haag Centraal). Startdatum dienstverband: juli 2020. De opvang is vanaf start dienstverband gewenst op maandag, woensdag en vrijdag 7.30-17.30 uur. Vanaf november zal het oudste kindje naar school gaan en is de opvang gewenst op maandag en woensdag 7.30-17.30 uur. De basisschool ligt op loopafstand van de woning. Een rijbewijs is niet verplicht voor deze functie. Voor de echte schoonmaakwerkzaamheden heeft het gezin een huishoudelijke hulp. Als nanny zorg je ervoor dat de was blijft doordraaien en verzorg je een lekkere, gezonde avondmaaltijd. Uiteraard heb je werkervaring met baby’s en het jonge kind. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Berkel en Rodenrijs 2”.

Plaats: Amsterdam/Amstelveen                                                                                                                        
Aantal werkuren per week: 34,5 uur per week
Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag
Startdatum: maart/april 2020
Gezinssamenstelling: Vader, moeder, 3 dochters

Voor een hecht gezin uit Amstelveen met 3 dochtertjes zoeken wij een zorgzame, stressbestendige, fitte nanny. De opvang zal ingaan per maart/april (in overleg met de ouders). De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag 7.00-18.30 uur. Het gezin heeft een huishoudelijke hulp die volledig onderdeel van het gezin is. Het gezin woont in een vrijstaande woning in Amstelveen (Westwijk). Het is een rustige buurt waar veel kinderen wonen, de speeltuin is op loopafstand. Het huis heeft een grote tuin waar de kinderen in de zomer heerlijk kunnen spelen en vertoeven. Het jongste meisje is 5 maanden oud, een makkelijke en rustige baby. Ze heeft een vast eigen ritme voor flesjes om 10.00, 13.00 en 17.00. Ze slaapt overdag erg goed in het wiegje in de woonkamer, meestal 1-2 uur achter elkaar. Vraagt erg weinig, en verdient daarom op momenten dat ze wakker is extra knuffels. Huilt weinig, mocht ze tussendoor huilen of even wakker worden, biedt haar speentje vaak al voldoende troost. Het middelste kindje van bijna 2 jaar oud is een rustig meisje met daarnaast ook een sterke eigen wil. Zij slaapt nog tussen de middag tussen 13.00 en 15.00. Het is een makkelijke eter, ze lust vrijwel alles. Het oudste zusje wordt in april 4 jaar, het is een slim, actief meisje. Voor haar zijn de 3 R-en erg belangrijk. Ze luistert goed wanneer hier niet vanaf geweken wordt. Zij slaapt niet meer overdag, maar wil vaak wel even rusten op de bank met haar knuffel. Consequent zijn is voor haar belangrijk, zodat ze weet waar ze aan toe is. Ze houdt van lekker bewegen en het liefst buiten. In een enkel geval moet ze hiervoor worden overgehaald en dan gaat ze toch vrolijk mee. Zij houdt van puzzelen, kleien en knutselen. Een rijbewijs is een pré, geen vereiste. Het gezin heeft een huishoudelijke hulp. Als nanny zorg je aan het einde van de dag voor een opgeruimd huis en maak je een lekkere avondmaaltijd. Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren en ben jij ervan overtuigd dat jij de kandidaat bent waar dit gezin mee zou moeten kennismaken? Neem dan vandaag nog contact met TopNanny op o.v.v. ‘Amstelveen’.

Plaats:Heemstede                                                                                                                            
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen: 3 middagen per week
Werkdagen en tijden in overleg
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: Vader, moeder, zoon (wordt februari 4 jaar) en dochter (1,5 jaar oud)

Voor een warm en gezellig gezin in Heemstede zijn wij op zoek naar een lieve, ondernemende nanny. Dit gezin woont in een gezellige, kinderrijke buurt. Naast het bieden van warmte en geborgenheid hecht deze familie veel waarde aan gezelligheid en hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk wordt van het gezin. De nanny waar dit gezin graag mee kennis maakt heeft een zachte, doch krachtige persoonlijkheid en kan feilloos schakelen tussen de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen zonder daarbij de structuur van de dag te verliezen. De nanny zorgt voor een warme, huiselijke sfeer waar tijd is voor activiteiten binnen- en buitenshuis. Het jongetje houdt van grapjes maken, is een echt buitenkind en heeft een sterke eigen wil, waarbij het bieden van veiligheid door het geven van grenzen belangrijk is. Hij heeft al veel vriendjes waar hij graag mee speelt. Het meisje is heel vrolijk en ondernemend. Ze houdt van stampen in regenplassen, boekjes lezen en spelen met haar oudere broer. Je biedt van nature stabiliteit, bent creatief en vindt het leuk om met de kinderen op pad te gaan. De kaders van de dag staan vast voor de kinderen, daarbinnen heb jij als nanny alle vrijheid om de kinderen de wereld te laten ontdekken, zich te ontwikkelen en erop uit te gaan. Voor de grotere klussen heeft het gezin een huishoudelijke hulp, de nanny doet op eigen initiatief kleinere huishoudelijke, zoals het in- en uitruimen van de vaatwasser, wanneer nodig wat kleine boodschappen halen, was ophangen of inruimen. De nanny vindt het leuk om een gezonde avondmaaltijd te koken. Heeft deze leuke functie voor langere termijn jouw interesse gewekt en ben jij die enthousiaste nanny met veel verantwoordelijkheidsgevoel? Dan wil dit gezin graag met jou kennismaken! Je sollicitatie zien wij graag tegemoet o.v.v. 'Heemstede 2'.

Plaats: Bussum
Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag
Werktijden: 7.30-18.00 uur
Gezinssamenstelling: vader, moeder, zoontje (3) en tweeling op komst (meisjes)
Startdatum: 1 mei 2020

Voor een ontspannen gezin in Bussum  zijn wij op zoek naar een liefdevolle, warme nanny voor 30 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Startdatum dienstverband;  1 mei 2020 (eventueel eerder starten is in overleg mogelijk). De opvang is voor een makkelijk, lief, sociaal jongetje die bij start van de opvang in mei net 3 jaar zal zijn geworden. Het gezin verwacht begin maart 2020 een tweeling (2 meisjes). Deze familie woont in het gezellige dorp Bussum in een kinderrijke omgeving, er is een goede band met de buren en veel sociale controle in de wijk. De basisschool waar het jongetje vanaf 4 jarige leeftijd heen zal gaan is slechts een straat van het huis verwijdert. De peuterspeelzaal is ook dichtbij op loopafstand. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt zorgt van nature met liefde en zorg voor kinderen. Je bent een kei in het kijken naar de behoefte van het individuele kind en speelt hier op in. Consequent handelen, ontwikkelingsstimulering, spelenderwijs waarden en normen overbrengen, maar ook heerlijk kind met de kinderen zijn is jou allemaal op het lijf geschreven. Uiteraard heb je werkervaring met baby’s en jonge kinderen. Als nanny heb je een rustige  persoonlijkheid en vindt je het belangrijk dat kinderen positief benaderd worden in de opvoeding en ontwikkeling. Een rijbewijs is niet noodzakelijk voor deze functie. De kinderen zijn prioriteit nummer 1, maar indien er ruimte is voor het bijhouden van de was en strijk zou dat enorm gewaardeerd worden. Net als het koken van het avondeten. Ben jij die zorgzame TopNanny die dit gezin met open armen zal ontvangen? Dan vernemen wij graag van je o.v.v. ‘Bussum’.

Plaats: Naarden
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag
Werktijden: 8.00-18.00 uur
Gezinssamenstelling: vader, moeder, zoontje (4), zoontje (2,5) en baby op komst
Startdatum: 1 augustus 2020

Voor een gezellig, liefdevol gezin uit Naarden met een zoontje van 4 jaar, een zoontje van 2,5 jaar en een baby die geboren wordt in maart 2020, zoeken wij een energieke nanny. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 8.00-18.00 uur. De startdatum van het dienstverband is 1 augustus 2020. De jongens houden erg van samen spelen, en kunnen uren in de weer zijn met lego, duplo en auto’s. Ze vinden het ook leuk om te tekenen en creatief bezig te zijn. Elke dag gaan ze lekker naar buiten om te spelen. Het gezin woont in een kindvriendelijke wijk in Naarden met veel leuke plekjes in de buurt om met de kinderen te bezoeken: speeltuin, kinderboerderij, natuur. Het centrum van Bussum is 5 minuten fietsen, het centrum van Naarden-Vesting 5 à 10 minuten fietsen. Er wonen veel jonge kinderen in de straat waar de jongens graag mee spelen. Het gezin woont in een fijne, ruime woning met een grote tuin. De school van de oudste ligt op 400 meter afstand.Het gezin zoekt een nanny die consequent en duidelijk is op een liefdevolle manier. Iemand die het leuk vindt om activiteiten te ondernemen en goed kijkt naar de behoeftes van de jongens. De ouders vinden het belangrijk als het huis aan het eind van de dag weer netjes is. Daarnaast zouden zij het fijn vinden als de nanny voor het gezin zou kunnen koken. De kinderen zijn dol op boekjes lezen. Kun jij enthousiast verhalen voorlezen waarbij de kinderen helemaal wegdromen in het verhaal en spreekt deze vacature bij dit warme gezin jou aan? Wij ontvangen dan graag je sollicitatie o.v.v. ‘Naarden’.

Plaats: Berkel en Rodenrijs
Werkdagen: 2 dagen per week, dinsdag en vrijdag
Werktijden: 7.30-17.30 uur
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 2 tweelingen
Startdatum: 1 februari 2020

Voor een warm gezin met 2 tweelingen zoeken wij een lieve, positief ingestelde nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een ondernemende tweeling (meisje en jongen) die in december 5 jaar oud zijn geworden en een tweeling (2 meisjes) van 16 maanden. De ouders zijn sportief en houden van lekker buiten zijn. De oudste tweeling speelt vaak lekker samen in de ruime tuin met speeltoestellen, ook stukjes rijden met de bakfiets is favoriet. Het meisje is een echte grote zus, zorgzaam en nieuwsgierig. Het jongetje is speels, ontdekkend en creatief. Knutselen en kletsen aan de keukentafel vinden beiden ook leuk, waarbij de nodige grappige vragen voorbij komen. Het gezin is naar iemand op zoek die zorgzaam is en graag onderdeel uitmaakt van het gezin, zodat er een leuke band ontstaat tussen ouders, nanny en kinderen. Als nanny vind je het leuk om actief met de oudste kinderen bezig te zijn, zoals knutselen, buiten spelen, boekjes lezen etc. Tevens heb je de rust om met de jongsten op schoot te zitten en te kroelen of lekker op het kleed te spelen. Het gezin woont in een geschakelde woning in een autovrije straat. Op tijden dat de oudsten naar school zijn is het heerlijk om door de autoluwe wijk te wandelen met de kleintjes. De ideale nanny voor dit gezin is uiteraard allereerst zeer ervaren in de opvang van baby's en dan ook vooral met meerdere kinderen tegelijk. Het hebben van een rijbewijs is een must, een auto zou in overleg voor de uren tijdens werktijd beschikbaar gesteld kunnen worden. De kinderen hebben prioriteit. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je lichte huishoudelijke werkzaamheden verricht, denk aan koken voor het gezin, wasje opvouwen en vaatwasser uitruimen. Ben jij die creatieve, stressbestendige, niet rokende nanny die het geweldig zou vinden om dit bijzonder leuke gezin met 4 kinderen een helpende hand te bieden en kan jij in jouw rol als TopNanny zorgen dat het op de opvangdagen allemaal goed verloopt? Wacht dan niet, maar stuur ons direct je sollicitatie o.v.v. 'Berkel en Rodenrijs', het gezin wil heel graag met je kennismaken.


Plaats: Amsterdam (WTC)
Aantal werkuren per week: 20 - 30 uur per week
Werkdagen:  maandag, dinsdag en de woensdag om de week of elke week de woensdagochtend. Mochten de woensdagen niet mogelijk zijn, dan kan in overleg ook alleen de maandag en dinsdag gewerkt worden. Maandag, dinsdag en woensdag hele dagopvang is ook bespreekbaar.
Werktijden: 8.00-18.00 uur
Startdatum: januari 2020
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 2 bijna 4 jaar, jongen van bijna 2 jaar en meisje geboren september 2019

Dit ondernemende gezin is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het oudste meisje is een open, nieuwsgierig meisje van bijna 4 jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt, vanaf januari gaat zij naar de basisschool die op loopafstand is. De jongen is een vrolijk, actief en stoer ventje dat graag naar buiten gaat. Hij gaat op de maandagochtend naar de peuterspeelzaal die ook op loopafstand is. De jongste is nog klein, geboren in september.

Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC. Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam WTC’.


Onze vacatures staan ook vermeld op Jooble, via onderstaande link:

Jooble