Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.pngHi! Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige nanny poule zeker mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!


Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Er zijn veel meer opleidingen die voldoen om in een goedbetaalde functie als nanny aan de slag te kunnen gaan (bv verpleegkundige, docent dans, sport en bewegen en vele andere).

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?
•betrouwbaar
•groot verantwoordelijkheidsgevoel
•lichamelijk en geestelijk gezond
•stressbestendig
•goed inlevingsvermogen
•zelfstandig kunnen werken
•flexibele instelling
•representatief voorkomen
•sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

•hoog uurtarief
•doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
•contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
•uitbetaling van vaste contract uren
•persoonlijke begeleiding

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website in te vullen (pagina 'werken als nanny'). Heb je nog vragen bel (0299-397364) of mail ons (info@topnanny.nl) of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25473049, je mag ook een enthousiaste video sollicitatie naar dit nummer sturen, dit wordt dan direct door één van onze recruiters in behandeling genomen. Heb je nog vragen? We staan je met plezier te woord!

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand een aantal van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat voor één van deze functies te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Waddinxveen
Aantal werkuren per week: 20 - 30 uur per week
Werkdagen:  maandag, dinsdag, donderdag 8.00-18.00 uur (2 of 3 dagen per week bespreekbaar)
Werktijden: 8.00-18.00 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 4 jaar, jongen van 3 jaar, jongen van 3 maanden oud

Voor een jong, dynamisch, liefdevol gezin met 3 kinderen zoeken wij een nanny voor 3 dagen per week. Deze familie woont in een ruime nieuwbouwwoning in Waddinxveen. De opvang is nodig per zo spoedig mogelijk, op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.00 uur. De voorkeur is een dienstverband van 2 om 3 dagen per week, echter dit is geen dealbreaker. Structureel 3 vaste dagen per week is ook mogelijk. Naast vader en moeder bestaat het gezin uit een meisje van 4 jaar, een jongen van 3 jaar en een baby (J) van 3 maanden oud. De basisschool start om 8.30 uur en het meisje heeft continuerooster tot 14.00 uur. De school ligt op 5 minuten loopafstand. De kinderen houden van gezelligheid en samenzijn en zijn vaak in voor activiteiten. Alle drie kunnen ze genieten van aandacht, van op schoot zitten, boekje lezen en/of knuffelen. De oudste twee spelen altijd samen en gaan helemaal op in hun spel, maar zij kunnen ook heel goed zelf spelen. Het meisje speelt graag met haar poppen en het oudste jongetje met zijn auto’s. Het meisje is zorgzaam, lief, gevoelig voor sfeer, leergierig en is veel met boekjes in de weer. Zij heeft een erg goed geheugen, is in alles om haar heen geïnteresseerd en luistert goed. Ze is gek op haar broertjes en kan van tijd tot tijd echt de clown uithangen. Ze houdt van muziek en dansen. Het 3 jarige jongetje kijkt in beginsel graag de kat uit de boom bij het onbekende. Als hij zich veilig voelt, is hij ondernemend, onderzoekend en soms ook wat ondeugend. Hij zoekt van tijd tot tijd graag grenzen op en kletst het liefst de hele dag over alles wat hij op een dag tegenkomt. Hij is zorgzaam en lief, is gek van zijn grote zus en kleine broertje. Hij is altijd in voor een activiteit en barst van de energie, maar vindt het ook heerlijk om bijvoorbeeld samen met Lego te spelen of te knutselen. Het jongste kindje is een tevreden en blije baby. Hij wil graag overal bij zijn maar vindt het ook heerlijk om zijn slaapjes in zijn eigen bed te doen. Hij geeft goed aan wat hij wil maar doet het goed op een aangereikte structuur. Deze leuke familie maakt graag kennis met een liefdevolle nanny met passie voor haar vak. Ben jij die behulpzame rots in de branding voor dit gezin? Dan zien wij je sollicitatie o.v.v. 'Waddinxveen' graag tegemoet.

Plaats: Amsterdam (WTC)
Aantal werkuren per week: 20 - 30 uur per week
Werkdagen:  maandag, dinsdag en de woensdag om de week of elke week de woensdagochtend. Mochten de woensdagen niet mogelijk zijn, dan kan in overleg ook alleen de maandag en dinsdag gewerkt worden. Maandag, dinsdag en woensdag hele dagopvang is ook bespreekbaar.
Werktijden: 8.00-18.00 uur
Startdatum: januari 2020
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 2 bijna 4 jaar, jongen van bijna 2 jaar en meisje geboren september 2019

Dit ondernemende gezin is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het oudste meisje is een open, nieuwsgierig meisje van bijna 4 jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt, vanaf januari gaat zij naar de basisschool die op loopafstand is. De jongen is een vrolijk, actief en stoer ventje dat graag naar buiten gaat. Hij gaat op de maandagochtend naar de peuterspeelzaal die ook op loopafstand is. De jongste is nog klein, geboren in september.

Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC. Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam WTC’.

Plaats: Heemstede
Aantal werkuren per week: 25 uur per week
Werkdagen: donderdag en vrijdag 11.30-18.30 uur en een 3e dag van 8.00-19.00 uur
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 meisjes en een jongen

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familie vriendelijke wijk in Heemstede zijn wij op zoek naar een ondernemende, zelfstandige, nette en creatieve nanny. Deze familie is gezegend met drie kinderen in de leeftijd van respectievelijk 6 jaar, 4 jaar en 3 jaar. De jongste is een echte meid, ondernemend, heeft duidelijk een eigen ik en wordt elke dag met een grote glimlach wakker. Het jongetje van 4 jaar is een lief jongetje en kan heel goed zelfstandig spelen. Dit jongetje heeft een rijke fantasie en speelt graag met zijn autootjes. De oudste dochter van 6 is een pienter meisje, is verbaal sterk en is graag competitief met spelletjes. Wil graag geprikkeld worden en gaat uitdagingen niet uit de weg. Als nanny in dit gezin is het belangrijk dat je lief bent, het gezin kunt ontzorgen en de talenten van de kinderen kunt stimuleren en daarmee ook hun ontwikkeling. Creativiteit is een belangrijke eigenschap die je moet hebben en je moet vooral zelfverzekerd zijn. De twee oudste kinderen moeten naar school gebracht worden. De school is op 10 min loopafstand. Aandacht voor het kind in al zijn facetten is vanzelfsprekend voor je. Naast de zorg voor de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke taken op je te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in en uitruimen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel.Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. 'Heemstede'.