Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.pngHi! Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige nanny poule zeker mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!


Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Er zijn veel meer opleidingen die voldoen om in een goedbetaalde functie als nanny aan de slag te kunnen gaan (bv verpleegkundige, docent dans, sport en bewegen en vele andere).

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?
•betrouwbaar
•groot verantwoordelijkheidsgevoel
•lichamelijk en geestelijk gezond
•stressbestendig
•goed inlevingsvermogen
•zelfstandig kunnen werken
•flexibele instelling
•representatief voorkomen
•sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

•hoog uurtarief
•doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
•contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
•uitbetaling van vaste contract uren
•persoonlijke begeleiding

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website in te vullen (pagina 'werken als nanny'). Heb je nog vragen bel (0299-397364) of mail ons (info@topnanny.nl) of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25473049, je mag ook een enthousiaste video sollicitatie naar dit nummer sturen, dit wordt dan direct door één van onze recruiters in behandeling genomen. Heb je nog vragen? We staan je met plezier te woord!

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand een aantal van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat voor één van deze functies te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

***Vacature in Spanje, Alicante***


Voor een open, liefdevol Nederlands gezin wonende in Spanje (Alicante) zoeken wij een warme, daadkrachtige nanny. Dit jonge, relaxte stel doet veel leuke dingen met de kinderen en stimuleert hen hetzelfde te doen. Door het hebben van een eigen bedrijf met onvoorspelbare werktijden is dit gezin op zoek naar een flexibele nanny. Iemand die er altijd voor de kinderen is  wanneer er werkverplichtingen zijn. Het betreft de opvang voor 3 kinderen; een meisje van 8 jaar, een jongen van 4,5 jaar en een meisje van 1,5 jaar oud. Een kat vergezelt het gezin. Het oudste meisje speelt piano, is gek op knutselen en You Tube haar- en make up filmpjes kijken vindt zij geweldig. Het jongetje is gek op voetballen, rennen en stoeien, hij is groot, zelfstandig en wijs voor zijn leeftijd. Het jongste meisje is heel vrolijk, eet goed, slaapt goed, brabbelt erop los en rent al door het huis.
 
Deze inwonende functie (nanny krijgt de beschikking over een eigen privé studio) is per zsm, op 3 september is het gezin in de gelegenheid kennismakingsgesprekken te voeren. De kinderen worden meertalig opgevoed. Thuis spreken zij Nederlands, op school wordt er Engels en Spaans gesproken. De kinderen zijn er week op, week af. Dit houdt in dat de ene week alle hens aan dek nodig zijn van de nanny en de andere week heb je veel tijd om te genieten van het heerlijke Spaanse weer, om de taal te leren, er lekker op uit te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. De enige taken die er zijn in de week dat de kinderen niet aanwezig zijn, betreft huishoudelijke taken. Dit zal ongeveer 3 uurtjes per dag in beslag nemen, van maandag t/m vrijdag, in deze week ben je de overige uren en de weekenden vrij. De 2 oudste kinderen gaan naar school van 8-18.00 uur, de jongste is thuis en zal tevens 3 ochtenden per week naar de crèche gaan. In september en juni gaan de kinderen naar school van 8-16.00 uur en in juli en augustus zijn ze vrij. In de zomermaanden is er alle tijd om leuke strandtripjes en andere buitenactiviteiten met de kinderen te ondernemen. De kinderen zijn lief, grappig, goed gemanierd en spreken 3 talen: Nederlands, Engels en Spaans. In de week dat de kinderen aanwezig zijn wordt er van de nanny verwacht dat zij altijd paraat staat.

Het ruime huis ligt middenin een gezellig Spaans dorpje, met een speeltuin en zwembad op loopafstand. De nanny krijgt de beschikking over een studio met eigen badkamer, bed, koelkast, magnetron en smart tv. Tevens is er WiFi aanwezig.
 
Er worden veel leuke dingen ondernomen met de kinderen zoals lekker uit eten, naar het strand, de dierentuin, het zwembad of de speeltuin. Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen is een rijbewijs noodzakelijk, een auto staat ter beschikking. Ook buiten werktijden beschikt de nanny over deze auto.
 
Voor deze familie zijn wij op zoek naar een spontaan iemand die liefdevol, verantwoordelijk en geduldig met de kinderen omgaat. Iemand die van aanpakken weet en zelf initiatief toont. Van de nanny wordt verwacht dat zij meehelpt met het huishouden, dat wil zeggen de was bijhouden, huishoudelijke taken verrichten en het eten koken. Je rookt niet. Ben jij er klaar voor om deze geweldig leuke uitdagende functie in het zonnige Spanje te gaan vervullen? Ben je gek op kinderen en zou je naast deze leuke baan de Spaanse taal willen leren genietende van de mooie cultuur en de heerlijke tapas? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet onder vermelding van ‘Spanje’.

Plaats: Haarlem
Aantal werkuren per week: 24 uur per week
Werkdagen:  maandag, dinsdag, woensdag 11-19 uur (andere dagen/tijden bespreekbaar)
Startdatum: ASAP
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochter van 6, dochter van 10, zoon van 13

Voor een actief, gezellig gezin uit Haarlem zoeken wij  een lieve, creatieve nanny voor 24 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag van 11.00 tot 19.00 uur,  andere opvangdagen en tijden zijn in overleg met het gezin bespreekbaar. Tijdens schoolvakanties of bijvoorbeeld studiedagen zal de nanny, in overleg met het gezin, hele dagen de kinderen opvangen. De opvang is voor 3 kinderen; 2 meisjes van respectievelijk 6 jaar en 10 jaar en een jongen van bijna 13 jaar.  Twee katten (hypoallergeen) vergezellen het gezin. Alle drie de kinderen zijn energiek, creatief en sportief. De oudste zit in de tweede klas. Hij speelt hockey en gitaar en is heel zelfstandig. De middelste (11, meisje) hockeyt, speelt gitaar, staat veel op de trampoline en tekent/schildert/knutselt veel. De jongste (6, meisje) houdt van knutselen, is stoer en speelt hockey. Deze leuke familie woont in een heerlijk huis met tuin aan een park in een groene buurt in Haarlem. De school is op 5 minuten fietsafstand. De nanny waar dit gezin graag mee wil kennismaken is in staat om op een lieve en actieve manier de kinderen een gezellige dag te bezorgen. Daarnaast is de nanny in staat om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling door leuke activiteiten binnen- en buitenshuis samen te doen en hierbij uitdaging te bieden aan het individuele kind. Je neemt zelf initiatief en kunt indien nodig grenzen aangeven. De nanny dient in het bezit te zijn van een rijbewijs om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen. De boodschappen worden aan huis bezorgd, de strijk wordt door de huishoudelijke hulp gedaan, net als de grote schoonmaakklussen. Jij zorgt er als nanny voor dat alles fijn doorloopt, de wasmachine draait, wanneer een boodschap vergeten is haal je dat bij de winkels en je zorgt ervoor dat het huis gezellig aan kant is aan het einde van de werkdag. Van 11.00 tot 14.00 uur heb je als nanny de tijd om alles voor te bereiden, zo ook het koken van de avondmaaltijd. Zodat als je rond 14.00 uur richting school gaat om de 2 jongste kinderen op te halen, de oudste komt zelf naar huis, je je volledig kunt richten op de kinderen. Ben jij die TopNanny waar dit gezin naar op zoek is? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Sollicitaties verwelkomen wij o.v.v. “Haarlem 2”.

Plaats: Naarden
Aantal werkuren per week: 30 uur per week
Werkdagen:  maandag, dinsdag, donderdag  8.00-18.00 uur
Startdatum: 1 januari 2020
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 meisjes (3 jaar en 7 jaar) en babybroertje op komst

Dit liefdevolle gezin bestaat uit een meisje van 7 jaar; een spontane, grappige dame die heel enthousiast is en alles leuk vindt, creatief, heel sociaal, sluit ze je in haar hart dan laat ze je niet meer gaan en een meisje van 3 jaar; een gezellig peutertje die continue grapjes maakt, maar ook door de peuterpuberteit haar grenzen opzoekt, wil alles doen wat haar grote zus ook doet, wijs voor haar leeftijd en ver in communiceren. Deze leuke familie woont in een zeer kinderrijke omgeving in een gezellige buurt in Naarden. Tegenover een speeltuintje waar alle vriendjes en vriendinnetjes komen. Huis met een ruime tuin en genoeg ruimte om lekker te spelen. Het gezin heeft 2 konijntjes, zij verblijven buiten. Alles is op loopafstand, een bakfiets is ook aanwezig. Zodra het jongste meisje 4 jaar is geworden gaan beide zusjes naar school, zij blijven over tussen de middag. Als nanny voor dit gezin ben je positief van aard, zorg je voor ritme en regelmaat en sta je vrolijk en enthousiast in het leven, je bent actief en vindt het heerlijk om de kinderen mee te nemen naar buiten. Naast deze punten is het van groot belang dat jij als nanny zorgzaam en betrouwbaar bent en ervaring met baby’s hebt.  Naast het bieden van structuur ben je ook krachtig genoeg om met onverwachte situaties ontspannen om te gaan en is de uitdrukking ‘voor alles is een oplossing’ op je lijf geschreven. Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind, werk je observerend en signalerend en weet je spelenderwijs de ontwikkeling te prikkelen. De kinderen zijn prioriteit nummer 1, als je ernaast kunt zorgen dat huishoudelijke taken gerelateerd aan de opvang fijn doorlopen wordt dat door het gezin zeker op prijs gesteld. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Naarden’.

Plaats: Heemstede
Aantal werkuren per week: 25 uur per week
Werkdagen: donderdag en vrijdag 11.30-18.30 uur en een 3e dag van 8.00-19.00 uur
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 meisjes en een jongen

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familie vriendelijke wijk in Heemstede zijn wij op zoek naar een ondernemende, zelfstandige, nette en creatieve nanny. Deze familie is gezegend met drie kinderen in de leeftijd van respectievelijk 6 jaar, 4 jaar en 3 jaar. De jongste is een echte meid, ondernemend, heeft duidelijk een eigen ik en wordt elke dag met een grote glimlach wakker. Het jongetje van 4 jaar is een lief jongetje en kan heel goed zelfstandig spelen. Dit jongetje heeft een rijke fantasie en speelt graag met zijn autootjes. De oudste dochter van 6 is een pienter meisje, is verbaal sterk en is graag competitief met spelletjes. Wil graag geprikkeld worden en gaat uitdagingen niet uit de weg. Als nanny in dit gezin is het belangrijk dat je lief bent, het gezin kunt ontzorgen en de talenten van de kinderen kunt stimuleren en daarmee ook hun ontwikkeling. Creativiteit is een belangrijke eigenschap die je moet hebben en je moet vooral zelfverzekerd zijn. De twee oudste kinderen moeten naar school gebracht worden. De school is op 10 min loopafstand. Aandacht voor het kind in al zijn facetten is vanzelfsprekend voor je. Naast de zorg voor de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke taken op je te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in en uitruimen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel.Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. 'Heemstede'.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 23 uur per week
Werkdagen:  maandag en donderdag, 7.00-18.30 uur
Startdatum: 1 augustus 2019
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochtertje van 4 jaar, zoontje van 2,5 jaar en baby op komst
 
Voor een gezellig artsengezin zoeken wij een betrouwbare, vrolijke nanny met humor. De opvang is voor 3 kinderen (waarvan 1 kindje op komst), een gezellige kletskous (meisje) van 4 jaar oud en een aanhankelijk jongetje van 2,5 jaar oud, een broertje of zusje is op komst. Een kat vergezelt het gezin. Het meisje moet ’s ochtends naar school worden gebracht en s middags weer worden opgehaald. Het jongetje slaapt 1x per dag, meestal in de ochtend. Het gezin woont in een 2 onder 1 kap woning met afgesloten tuin in een rustige straat in Amsterdam Noord. De wijk is kinderrijk met weinig verkeer. Een rijbewijs is niet nodig voor deze functie, de school ligt op 1 km afstand van de woning. De kinderen hebben prioriteit. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je lichte huishoudelijke werkzaamheden verricht, denk aan koken voor het gezin, wasje opvouwen en vaatwasser uitruimen. Als nanny is het belangrijk dat je huiselijke warmte en geborgenheid weet te creëren en over te brengen. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en weet dit spelenderwijs te stimuleren. Naast het bieden van warmte en geborgenheid zal je van het gezin alle vrijheid krijgen om uitstapjes te maken met de kinderen. Ondanks de vrijheid houd je het ritme van de dag in de gaten. Als nanny sta je open in het leven, ben je vrolijk van aard, werk je vanuit je hart en ben je een kei in structuur aanbrengen. Je benadert elk kind op eigen niveau en naar eigen karakter. Je gebruikt je humor om negatieve situaties om te buigen in positieve resultaten.  Spreekt dit dynamische, gezellige gezin jou aan en vind jij het een uitdaging om ouders en kinderen structuur te bieden door jouw zorgzaamheid en flexibele, vrolijke  karakter? Dan word je door het gezin met open armen ontvangen. Je sollicitatie ontvangen wij graag o.v.v. ‘Amsterdam Noord’.

Plaats: Wassenaar
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen:  donderdag en vrijdag 8.00-18.00 uur
Startdatum: per 1 september 2019
Gezinssamenstelling: vader, moeder en zoontje van bijna 4 jaar

Voor een liefdevol gezin uit Wassenaar met een schattig zoontje van bijna 4 jaar oud zijn wij op zoek naar een TopNanny. De werkdagen zijn donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 18 uur. Het kindje zal binnenkort naar school gaan. De nanny haalt en brengt het jongetje en wanneer hij op school zit is er ruimte voor extra taakjes (zie onderstaande omschrijving in deze vacature). Startdatum dienstverband: 1 september 2019. Zorgzaamheid en structuur zijn jou op het lijf geschreven. Dit harmonieuze gezin woont in een ruim huis in een rustige wijk. De ideale nanny voor dit gezin is flexibel en vanzelfsprekend heb je voldoende werkervaring met kinderen van deze leeftijd. Je kunt rust en regelmaat, maar ook gezelligheid en geborgenheid  brengen. Je gaat kindvolgend te werk, bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en stimuleert waar nodig. De nanny waar dit gezin graag mee werkt, is betrouwbaar, verzorgend en een kei in structuur aan brengen in de dag. Binnen de kaders heb je alle vrijheid om heerlijk te gaan wandelen, naar de kinderboerderij te gaan, een speeltuin te bezoeken of er thuis een knusse dag van te maken. Ook vergeet je de knuffels niet. Je rookt niet, een rijbewijs is gewenst. Buiten de verzorging van het jongetje behoort het verrichten van licht huishoudelijke werkzaamheden ook tot jouw takenpakket; wassen, wanneer nodig een boodschapje halen, de vaatwasser in- en uitruimen en je zorgt voor een gezonde maaltijd op tafel.  Heeft deze leuke, functie jouw interesse gewekt en  ben jij die kandidaat die er met dit knulletje een fijne tijd van kan maken? Dan zien wij  graag jouw reactie tegemoet o.v.v. 'Wassenaar'.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 33 uur per week
Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag van 8 uur tot 19 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, een jongen van 3 jaar en jongen van 1.5 jaar
 
Voor een open, harmonieus gezin zijn wij op zoek naar een lieve, positieve nanny die zelfstandig te werk gaat. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een zachtaardig, bezig ventje van 3 jaar dat graag in beweging is en een stoer, vrolijk ventje van 1.5 jaar. Beide jongens zijn gek op elkaar, tevreden van aard en makkelijk in de omgang.
Het gezin woont in Amsterdam Oud-Zuid (nabij Olympiaplein), waar veel kindvriendelijke faciliteiten zijn. De nanny voor dit gezin is liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een wandeling in de buurt, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in het park. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en een positieve levensinstelling. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen en ben je op de hoogte van de ontwikkeling van de kinderen. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen en uitjes te ondernemen. Het gezin hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk van het gezin wordt, jij zal dan ook warm opgenomen worden in het gezin. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, simpele maaltijd te koken etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is, de kinderen gegeten hebben en fris gewassen in pyjama zitten. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam’.

Plaats: Zeist
Aantal werkuren per week: 24-26 uur
Werkdagen: zie vacature omschrijving
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 dochters (van 7 jaar en bijna 4 jaar)
Functie in loondienst
 
Voor een gezellig gezin in Zeist zijn wij op zoek naar een vrolijke, stabiele nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een vrolijk, sociaal meisje van 7 jaar dat in het turn-selectieteam zit en een gezellig veel kletsend meisje dat in juni 4 jaar wordt, graag dingen samen doet en dol is op dansen. Het gezin woont in een ruim huis met de bossen en winkels op loopafstand.
 
Deze familie is op zoek naar een nanny op de volgende dagen en opvangtijden: maandag, dinsdag en donderdag 13.00-18.00 uur, vrijdag 8.30-18.00 uur. Het jongste meisje zal vanaf de zomer naar de basisschool gaan en is het 1e jaar nog vrij op vrijdag. Op die dag is dan ook hele dagopvang gewenst. De vrije dag op woensdag is flexibel, dat zou in overleg ook dinsdag of donderdag kunnen zijn. In dat geval wordt het aantal uren iets meer omdat je op woensdag eerder moet starten. Eens per 2 weken een avond oppassen en af en toe in het weekend zou fijn zijn. Startdatum dienstverband: indien mogelijk zo spoedig mogelijk, maar de juiste klik is belangrijker. Het betreft een functie in loondienst.
 
De nanny waarmee dit gezin graag kennis maakt heeft humor, is emotioneel stabiel, flexibel, heeft een groot empathisch vermogen en is actief. Je bent goed in het managen van een huishouden met werkende ouders, je bent praktisch ingesteld, denkt vooruit, vertoont daadkracht en bent communicatief vaardig. Binnen de kaders van de dag heb je alle vrijheid om met de kinderen spelletjes te doen, ze te begeleiden bij het spelen met elkaar of met vriendjes en vriendinnetjes en op ontdekkingsreis te gaan, van het zoeken van diertjes in de tuin tot het bouwen van een hut in huis. Je hebt er alle vrijheid in. Verder ga je regelmatig met de kinderen naar dansles, turnles en/of zwemles.
 
Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten zoals de was, de afwasmachine uitruimen, boodschappen doen en aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimd huis en heb je voorbereidingen getroffen voor het eten. Strijken en schoonmaken behoren niet tot je taken. Op de kortere opvangdagen start je de werkdag om 13.00 uur met de huishoudelijke taken en om 15.00 uur haal je de kinderen uit school. Een rijbewijs is noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen, een auto is beschikbaar.
 
Denk jij dé nanny te zijn voor dit positief ingestelde gezin waarbij plezier maken hoog in het vaandel staat en kan jij op een liefdevolle manier de opvang voor deze 2 vrolijke zusjes verzorgen? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Zeist-loondienst”.

Plaats: Amsterdam (Oost)
Gezocht: 2 nannies die beiden 20 uur (2 dagen) zullen werken
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 8.00-18.00 uur
Gezinssamenstelling: aanstaande ouders met tweeling op komst

Voor aanstaande ouders met tweeling (jongetje + meisje) op komst wonende in Amsterdam zijn wij op zoek naar 2 lieve nanny’s in een duo baan. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Beide nannies verzorgen 2 dagen opvang. Startdatum dienstverband; in overleg afhankelijk van geboortedatum kindjes, richtlijn is half november 2019 om te starten met inwerken wanneer moeder aan het einde van haar verlofperiode is. Werktijden 8.00-18.00 uur. Het gezin woont in een appartement van 120 m2 in A’dam-Oost, 3 hoog, zonder lift, 2 woonverdiepingen. Twee aanhankelijke katten vergezellen het gezin. De tweeling zal bij elkaar op de kamer slapen. Het appartement heeft een grote open keuken en een dakterras. Ze wonen in het leukste stukje Oost bij de Linnaeusstraat en de Middenweg met supermarkten, winkeltjes en speeltuinen op loopafstand, precies tussen Oosterpark en Park Frankendael. De nanny’s waar dit gezin graag kennis mee maakt, zijn assertief en flexibel. Je denkt mee, pakt zelf dingen op en overlegd wanneer nodig. Een rijbewijs voor deze functie is niet noodzakelijk. Je rookt niet. Je biedt naast liefde, warmte en huiselijkheid veel stimulans aan de kinderen; zingen, spelen, voorlezen, ontdekken etc. Dit alles in de lijn van de ontwikkeling van de kindjes. Je bent daarom ook een kei in het observeren zodat je direct kunt inspelen op de behoefte en ontwikkeling van de kindjes. Naast de verzorging van de kinderen ben je tevens bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten, wat kind gerelateerd is. Vind je koken op zijn tijd leuk dan wordt dat ook zeer gewaardeerd. Ben jij die verzorgde, lieve, nanny waar dit fijne gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam-Oost”.

Plaats: Haarlem
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: maandag en dinsdag (12.00-19.00), woensdag (12.00-18.00)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 dochters

Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor 3 zusjes van respectievelijk 10 jaar, 9 jaar en bijna 6 jaar oud. Het oudste meisje gaat naar een speciale school omdat ze autistisch is en een verstandelijke beperking heeft. Het is een intens lief meisje, die gedijt bij een duidelijke dagindeling en rust en regelmaat. Ze geeft bijzonder veel liefde en warmte. Zij gaat tot 14:30 naar school, de andere meisjes op maandag en dinsdag tot 15:00 uur dus dat sluit perfect op elkaar aan. Op woensdag zijn de jongere zusjes om 12:15 vrij en wordt het oudste meisje om 15:00 uur opgehaald. De middelste is een wijs en verstandig meisje. Ze is vrolijk, gaat op woensdag naar musicals en speelt graag met haar vriendinnen of wandelt met hond. De jongste is een kleine, vrolijke deugniet die houdt van het leven en grapjes maken. Ze zit op woensdag op zwemles en houdt verder heel erg van afspreken met vriendinnen, fietsen om het park en spelende haar zussen en de hond. Alledrie zijn het heel betrokken, lieve, warme meisjes die het gezinsleven koesteren. Deze leuke familie woont in een ‘Pipi Langkous’ huis met hoge plafonds, het huis ligt vlakbij het bos (3 minuten lopen), vlakbij het centrum en ook dichtbij het strand. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, kijkt met een open blik de wereld in, is van nature energiek en gaat er graag op uit om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je bent bovenal lief voor de kinderen, maar ook daadkrachtig, de kinderen gedijen bij regelmaat. Tevens ben je punctueel, schoon en pro actief, je ziet het als er iets gedaan moet worden. Het gezin heeft twee keer in de week een huishoudelijke hulp, de nanny draait een wasje, haalt kleine boodschapjes, ruimt de vaatwasser in en uit, kookt het avondeten en zorgt dat het huis gezellig blijft. Je rookt niet, bent vrolijk en discreet. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Ben jij die hartelijke nanny die samen met deze leuke meiden van elke dag een avontuur kan maken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Haarlem’.

Plaats: Amsterdam-Zuid
Gewenste startdatum: week van 29 april
Werkdagen: dinsdag en donderdag
Werktijden: 7.30-18.00 uur
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochter 3 jaar en zoontje 5 maanden

Voor een fijn, georganiseerd gezin dat veel aandacht voor elkaar en de kinderen heeft zoeken wij een zorgzame, zachtaardige nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisje van 3 jaar en een jongetje van 5 maanden oud. De opvang is gewenst op dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.00  uur. Startdatum dienstverband: week van 29 april. Dit gezin hecht waarde aan een vertrouwde, warme, gezellige en veilige omgeving, voor zichzelf en voor de kinderen. Dit gezin woont in een ruim huis in Amsterdam Zuid met een fijne achtertuin om heerlijk te vertoeven. Het meisje gaat op beide opvangdagen ’s ochtends naar de peuterspeelzaal, wat ongeveer 7 minuutjes lopen is vanaf de woning van het gezin. Een rijbewijs is niet nodig voor deze vacature. Zij heeft een heel enthousiast karakter, is een vrolijk en communicatief meisje. Zij houdt erg van buiten spelen, voetballen, steppen maar ook binnen in huis spelen met duplo vindt ze geweldig. Het is een enorm gezellige kletskous. Haar babybroertje is een heel zachtaardig, rustig, vrolijk jongetje en doet het super goed. De kinderen zijn prioriteit nummer 1, verder zorg je dat de was en de strijk bijgehouden wordt, doe je wanneer nodig een boodschapje en help je in overleg het avondeten voor te bereiden. Ben jij die energieke, ondernemende nanny die er een leuke tijd van kan maken samen met deze lieve kinderen? Dan kom je ook nog eens te werken in één van de leukste wijken van Amsterdam! Mooie brede lanen om heerlijk te wandelen en neer te strijken in het Vondelpark voor een gezellige picknick met de kinderen. Dat is toch wel een hele leuke job! Stuur snel je sollicitatie in o.v.v. ‘Amsterdam-Zuid’. 

Plaats: Utrecht (Oog in Al)
Aantal werkuren per week: 20  uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 3 vrolijke kinderen
 
Dit lieve, rustige gezin met een extravert, leergierig meisje van bijna 6 jaar wat van grapjes houdt, een lieve 3,5 jarige jongen die van knuffelen houdt en hun gezellige broertje van 1,5 jaar oud. Als nanny ben je liefdevol consequent, zorg je voor ritme en regelmaat en sta je stevig in je schoenen om de reuring van de dag met 3 kinderen in goede banen te leiden. De universele waarden en normen breng je consequent maar spelenderwijs over op de kinderen. Naast deze punten is het van groot belang dat jij als nanny zorgzaam, betrouwbaar en actief bent. Tevens  zorg je voor een gezellige, warme sfeer en ben jij kampioen knuffels uitdelen. Je bent open, vrolijk, professioneel, humoristisch en flexibel. Houd je van gezelschapsspelen dan is dit een grote pré, de kinderen zijn er dol op! Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Je zorgt ervoor dat er een lekkere maaltijd op tafel staat 's avonds. Ben jij de ervaren, warme nanny waar dit gemoedelijke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Utrecht Oog in Al’.