Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.pngHi! Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige nanny poule zeker mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!


Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Er zijn veel meer opleidingen die voldoen om in een goedbetaalde functie als nanny aan de slag te kunnen gaan (bv verpleegkundige, docent dans, sport en bewegen en vele andere).

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?
•betrouwbaar
•groot verantwoordelijkheidsgevoel
•lichamelijk en geestelijk gezond
•stressbestendig
•goed inlevingsvermogen
•zelfstandig kunnen werken
•flexibele instelling
•representatief voorkomen
•sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

•hoog uurtarief
•doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
•contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
•uitbetaling van vaste contract uren
•persoonlijke begeleiding

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website in te vullen (pagina 'werken als nanny'). Heb je nog vragen bel (0299-397364) of mail ons (info@topnanny.nl) of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25473049, je mag ook een enthousiaste video sollicitatie naar dit nummer sturen, dit wordt dan direct door één van onze recruiters in behandeling genomen. Heb je nog vragen? We staan je met plezier te woord!

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand een aantal van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat voor één van deze functies te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Abcoude
BETREFT FUNCTIE IN LOONDIENST
Werkdagen: 3 dagen per week, dagen in overleg, 12.00-19.00 uur
Uren: 21 uur per week
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 2 dochters (8 jaar en 11 jaar)
Startdatum: per direct (of in overleg z.s.m.)

Voor een relaxed gezin uit Abcoude, met 2 dochters van bijna 11 jaar en net 8 jaar, zoeken wij een liefdevolle nanny die rust kan brengen en kan ontzorgen. Het betreft een functie in loondienst voor 3 dagen per week van 12.00 tot 19.00 uur, de dagen zijn bespreekbaar. Deze leuke familie woont in een vrijstaand huis in Abcoude, het huis staat vrij en heeft uitzicht over de weilanden. Het centrum van Abcoude is op loopafstand en het treinstation ligt op 5 minuten lopen. De kinderen houden van gezelligheid en samenzijn en zijn vaak in voor activiteiten. Ze vinden het leuk om te knutselen, te bakken en mee te helpen in de tuin. Tegelijkertijd kunnen ze ook heerlijk uren samenspelen waarbij lego favoriet is. Het oudste meisje is lief, gevoelig voor sfeer en leest graag. Voor haar is harmonie en gezelligheid erg belangrijk. Zij heeft een goed geheugen, is leergierig en luistert goed. Ze houdt van lezen, zingen en hockeyen. Ze is erg gestructureerd. Ze heeft nauwelijks begeleiding nodig voor haar huiswerk en plant alles geheel zelfstandig. Haar jongere zusje is een enthousiast meisje dat altijd in is voor samenspel. Ze is sportief en rijdt paard. Het liefst speelt ze de hele dag rollenspellen met anderen. Als ze alleen speelt, knutselt ze het liefst “uitvindingen”. Ze is heel sociaal en heeft veel vriendinnen. Er komen veel vriendinnen spelen. Dat gaat altijd gepaard met een hoop gezelligheid en gegiechel. Regelmatig wordt er verkleed en opgemaakt. Ook zijn de meiden graag in de tuin waar ze een hutje van takken hebben gebouwd waarin ze uren kunnen spelen. Het gezin vindt het gezellig als kinderen blijven mee-eten en logeren. De nanny doet licht huishoudelijke taken (zorgt dat de was doordraait, verzorgt wat strijkwerk, ruimt de vaatwasser in en uit, haalt wanneer nodig een boodschapje en zorgt voor een gezonde avondmaaltijd), haalt de kinderen uit school, regelt speelafspraakjes en gaat met de meiden naar sportclubjes, drinkt gezellig een kopje thee samen en biedt een luisterend oor. In de zomer ga je er lekker op uit met de meisjes, heerlijk varen met de boot of je maakt gezellig een wandeling met aansluitend een lunch in de mooie omgeving. Denk jij voor dit gezin de rots in de branding te zijn? Dan horen wij graag van je o.v.v. 'Abcoude'.

Plaats: Amsterdam (Olympiabuurt)
Werkdagen: dinsdag en donderdag 7.00-18.00 uur
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochtertje 3 jaar oud
Startdatum: augustus 2020

Voor een hecht artsengezin uit Amsterdam (Oud-Zuid, Olympiabuurt) met dochtertje van 3 jaar oud zoeken wij een vaste nanny op dinsdag en donderdag op het moment dat het meisje naar school zal gaan, in ieder geval vanaf 1-9-2020. Maar de opvang kan ook 1 maand eerder starten, vanaf 1-8-2020. Werktijden nanny: 7.00-18.00 uur. Het is een gezellig meisje dat bijna altijd vrolijk is. Boekjes voorlezen, tekenen, knutselen en puzzelen vindt ze altijd leuk. Ze is nieuwsgierig en houdt ervan iets nieuws te leren c.q. te ontdekken, bijv. betekenis van letters en getallen leren. Ze houdt erg van bewegen, liedjes zingen en daarbij dansen vindt zij geweldig. Ze houdt ervan energie kwijt te raken door rennen, klimmen en fietsen (zonder zijwieltjes). Zij is de dagelijkse zonneschijn van het gezin en is tweetalig, Nederlands en Duits. Het gezin woont in een ruim huis van 130m2 met dakterras. De basisschool waar het meisje vanaf 4 jarige leeftijd naar toe zal gaan is dichtbij en op prima loopafstand. Ouders zouden graag een nanny willen hebben die empathisch naar hun dochtertje is en probeert naar beste eer en geweten een goed mens van haar te maken, door haar op prettige en veilige manier de wereld te laten ontdekken. Ouders vinden het belangrijk dat de nanny haar werk als verantwoordelijke baan ziet en aan hun dochtertje emotionele veiligheid kan bieden. Het meisje is in het begin wat bang wat nieuwe mensen betreft maar op gegeven moment heeft zij vertrouwen en heeft ze je geaccepteerd. Aandacht voor haar, maar ook structuur gedurende de dag creëren, naar buiten gaan en verantwoord eten geven vinden ouders belangrijk. Verder zou het geweldig zijn als de nanny betrouwbaar is, sociaal en communicatief vaardig is en zich ervan bewust is dat zij een voorbeeldfunctie heeft. Wanneer het meisje op school zit heeft de nanny de ruimte aanvullende taken voor het gezin te verrichten, zoals een vergeten boodschapje halen of het avondeten koken of bijvoorbeeld een cadeautje halen voor een verjaardagspartijtje. Ben jij de rots in de branding voor deze lieve, hardwerkende ouders? Dan vernemen we graag van je o.v.v. 'A'dam-Olympia'.

Plaats: Amsterdam (Oost)
Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag 8.00-18.00 uur
Gezinssamenstelling: vader, moeder, tweeling (jongetje + meisje, geboren juli 2019)
Startdatum: 6 januari 2020

Voor schattige baby tweeling, geboren half juli 2019, zijn wij op zoek naar een lieve, zorgzame nanny. De werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Werktijden 8.00-18.00 uur. Startdatum: 1e week januari 2020. Het gezin woont in een appartement van 120 m2 in A’dam-Oost, 3 hoog, zonder lift, 2 woonverdiepingen. Twee aanhankelijke katten vergezellen het gezin. De tweeling slaapt bij elkaar op de kamer. Het appartement heeft een grote open keuken en een dakterras. Deze familie woont in het leukste stukje Oost bij de Linnaeusstraat en de Middenweg met supermarkten, winkeltjes en speeltuinen op loopafstand, precies tussen Oosterpark en Park Frankendael. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt is assertief en flexibel. Je denkt mee, pakt zelf dingen op en overlegd wanneer nodig. Een rijbewijs voor deze functie is niet noodzakelijk. Je rookt niet. Je biedt naast liefde, warmte en huiselijkheid veel stimulans aan de kinderen; zingen, spelen, voorlezen, ontdekken etc. Dit alles in de lijn van de ontwikkeling van de kindjes. Je bent daarom ook een kei in het observeren zodat je direct kunt inspelen op de behoefte en ontwikkeling van de kindjes. Naast de verzorging van de kinderen ben je tevens bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten. Vind je koken op zijn tijd leuk, dan wordt dat ook zeer gewaardeerd. Ben jij die verzorgde nanny waar dit fijne gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam-Oost”. 

Plaats: Waddinxveen
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen:  2 dagen per week, keuze uit: maandag en dinsdag óf dinsdag en donderdag 8.00-18.00 uur 
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 4 jaar, jongen van 3 jaar, jongen van 4 maanden oud

Voor een jong, dynamisch, liefdevol gezin met 3 kinderen zoeken wij een nanny voor 2 dagen per week. Deze familie woont in een ruime nieuwbouwwoning in Waddinxveen. Naast vader en moeder bestaat het gezin uit een meisje van 4 jaar, een jongen van 3 jaar en een baby (J) van 4 maanden oud. De basisschool start om 8.30 uur en het meisje heeft continuerooster tot 14.00 uur. De school ligt op 5 minuten loopafstand. De kinderen houden van gezelligheid en samenzijn en zijn vaak in voor activiteiten. Alle drie kunnen ze genieten van aandacht, van op schoot zitten, boekje lezen en/of knuffelen. De oudste twee spelen altijd samen en gaan helemaal op in hun spel, maar zij kunnen ook heel goed zelf spelen. Het meisje speelt graag met haar poppen en het oudste jongetje met zijn auto’s. Het meisje is zorgzaam, lief, gevoelig voor sfeer, leergierig en is veel met boekjes in de weer. Zij heeft een erg goed geheugen, is in alles om haar heen geïnteresseerd en luistert goed. Ze is gek op haar broertjes en kan van tijd tot tijd echt de clown uithangen. Ze houdt van muziek en dansen. Het 3 jarige jongetje kijkt in beginsel graag de kat uit de boom bij het onbekende. Als hij zich veilig voelt, is hij ondernemend, onderzoekend en soms ook wat ondeugend. Hij zoekt van tijd tot tijd graag grenzen op en kletst het liefst de hele dag over alles wat hij op een dag tegenkomt. Hij is zorgzaam en lief, is gek van zijn grote zus en kleine broertje. Hij is altijd in voor een activiteit en barst van de energie, maar vindt het ook heerlijk om bijvoorbeeld samen met Lego te spelen of te knutselen. Het jongste kindje is een tevreden en blije baby. Hij wil graag overal bij zijn maar vindt het ook heerlijk om zijn slaapjes in zijn eigen bed te doen. Hij geeft goed aan wat hij wil maar doet het goed op een aangereikte structuur. Deze leuke familie maakt graag kennis met een liefdevolle nanny met passie voor haar vak. Ben jij die behulpzame rots in de branding voor dit gezin? Dan zien wij je sollicitatie o.v.v. 'Waddinxveen' graag tegemoet.

Plaats: Amsterdam (WTC)
Aantal werkuren per week: 20 - 30 uur per week
Werkdagen:  maandag, dinsdag en de woensdag om de week of elke week de woensdagochtend. Mochten de woensdagen niet mogelijk zijn, dan kan in overleg ook alleen de maandag en dinsdag gewerkt worden. Maandag, dinsdag en woensdag hele dagopvang is ook bespreekbaar.
Werktijden: 8.00-18.00 uur
Startdatum: januari 2020
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 2 bijna 4 jaar, jongen van bijna 2 jaar en meisje geboren september 2019

Dit ondernemende gezin is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het oudste meisje is een open, nieuwsgierig meisje van bijna 4 jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt, vanaf januari gaat zij naar de basisschool die op loopafstand is. De jongen is een vrolijk, actief en stoer ventje dat graag naar buiten gaat. Hij gaat op de maandagochtend naar de peuterspeelzaal die ook op loopafstand is. De jongste is nog klein, geboren in september.

Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC. Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam WTC’.

Plaats: Heemstede
Aantal werkuren per week: 25 uur per week
Werkdagen: donderdag en vrijdag 11.30-18.30 uur en een 3e dag van 8.00-19.00 uur
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 meisjes en een jongen

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familie vriendelijke wijk in Heemstede zijn wij op zoek naar een ondernemende, zelfstandige, nette en creatieve nanny. Deze familie is gezegend met drie kinderen in de leeftijd van respectievelijk 6 jaar, 4 jaar en 3 jaar. De jongste is een echte meid, ondernemend, heeft duidelijk een eigen ik en wordt elke dag met een grote glimlach wakker. Het jongetje van 4 jaar is een lief jongetje en kan heel goed zelfstandig spelen. Dit jongetje heeft een rijke fantasie en speelt graag met zijn autootjes. De oudste dochter van 6 is een pienter meisje, is verbaal sterk en is graag competitief met spelletjes. Wil graag geprikkeld worden en gaat uitdagingen niet uit de weg. Als nanny in dit gezin is het belangrijk dat je lief bent, het gezin kunt ontzorgen en de talenten van de kinderen kunt stimuleren en daarmee ook hun ontwikkeling. Creativiteit is een belangrijke eigenschap die je moet hebben en je moet vooral zelfverzekerd zijn. De twee oudste kinderen moeten naar school gebracht worden. De school is op 10 min loopafstand. Aandacht voor het kind in al zijn facetten is vanzelfsprekend voor je. Naast de zorg voor de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke taken op je te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in en uitruimen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel.Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. 'Heemstede'.

Onze vacatures staan ook vermeld op Jooble, via onderstaande link:

Jooble