Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.png


TopNanny introduceert de Videosollicitatie via WhatsApp

Een video toont niet alleen beelden van een kandidaat. Het biedt iemand de mogelijkheid om kwaliteiten te laten zien en horen die op papier niet of minder tot hun recht komen, zoals communicatie, uitstraling en motivatie.

Voor nanny vacatures ontvangen wij ontzettend veel sollicitaties. Het is een arbeidsintensief proces om al deze sollicitaties in behandeling te nemen. Voor de recruiters van TopNanny is het een waardevolle, extra tool een goed beeld te krijgen van een kandidaat middels een videoboodschap. Per mail stuurt de kandidaat het CV en foto, middels een videoboodschap via WhatsApp wordt de aanvullende, persoonlijke motivatie toegestuurd.

Via WhatsApp kan een videobericht met een persoonlijke reactie op een vacature direct naar het mobiele nummer van de recruiter verstuurd worden. Deze vernieuwende aanpak geeft ons letterlijk een beter beeld van onder ander de sociale vaardigheden van een kandidaat, iets wat via een brief achterwege blijft. Dit versnelt de selectie van de juiste medewerkers en biedt kandidaten sneller duidelijkheid. Vervolgens bekijkt een recruiter van TopNanny de videoboodschap waarna direct besloten kan worden om de kandidaat al dan niet uit te nodigen voor een gesprek.

Wie een sollicitatiebrief moet schrijven, maakt zich gemakkelijk schuldig aan het gebruik van clichés. Hoe komt dat? De meeste mensen vinden sollicitatiebrieven schrijven moeilijk of eng. Dat is niet zo vreemd, want er hangt veel van de brief af. Maar veel briefschrijvers hebben daardoor de neiging om krampachtig en onnatuurlijk te gaan schrijven, wat voor onze recruiters een reden kan zijn om een kandidaat niet te selecteren voor een persoonlijk gesprek. Jammer, want als je perfect past in het profiel van de nanny waar we naar op zoek zijn, dan willen we graag met je in contact komen!

Grijp daarom de kans je te onderscheiden middels een videosollicitatie!

Sollicitatie procedure:

1. Verstuur je CV en foto per mail naar info@topnanny.nl en vermeld hierbij in het mailonderwerp voor welke vacature je in aanmerking wenst te komen.

2. Vul het online sollicitatieformulier in op onze website www.topnanny.nl Dit formulier vindt je op de pagina 'werken als nanny'. Bij het opmerkingen veld geef je aan dat je via WhatsApp een aanvullende videosollicitatie stuurt.

3. Bij de vacature staat het 06-nummer waar je de aanvullende motivatie via WhatsApp naar toe kunt sturen. In de videosollicitatie vermeld je: je naam, woonplaats, voor welke vacature je in aanmerking wenst te komen, vertel je iets over jezelf en je werkervaring en vertel je waarom jij denkt de juiste kandidaat te zijn voor deze nanny vacature.

Verstuur je toch liever een volledige sollicitatie per mail, dat is natuurlijk ook nog steeds mogelijk. Graag dan je CV, foto en motivatiebrief sturen naar info@topnanny.nl en tevens het online sollicitatieformulier invullen op onze website.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet, veel succes!

Hartelijke groet,
het team van TopNanny B.V.

Openstaande vacatures:

Plaats: Santpoort
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: 2 dagen (maandag, dinsdag of donderdag)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 jongens ( 5 jaar en jongen geboren mei 2017)
 
Voor een zorgzaam gezin in Santpoort zijn wij op zoek naar een geduldige, inlevende nanny voor 2 dagen per week. De werkdagen zijn bij voorkeur op dinsdag en donderdag maar mocht de voorkeur uitgaan naar een maandag als werkdag is dat ook mogelijk, De werktijden zijn van 8 uur tot 18 uur. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een slimme, lieve 5 jarige jongen die wat afwachtend is in nieuwe situaties en een charmant jongetje (geboren mei 2017) wat ontzettend makkelijk in de omgang is, van gezelligheid houdt en altijd vrolijk is.
 
De nanny waarmee dit gezin graag kennis maakt, is begripvol van aard en werkt kindvolgend zonder daarbij de kaders van de dag uit het oog te verliezen. Als persoon ben je lief en zacht van aard en heb je een warme persoonlijkheid. Belangrijke waarden van het gezin, waar jij je als nanny in kan vinden, zijn een positieve levensinstelling, spelenderwijs ontwikkelen, kinderen vrijheid in hun keuzes geven en niet snel oordelen over een situatie. Je bent up to date betreft de ontwikkeling van het jonge kind en gaat kindvolgend te werk. Als nanny vindt jij het fijn om een goede band met de ouders te kunnen opbouwen en met een open communicatie deel te nemen aan het gezin. Als het oudste kindje op school zit, heb jij alle vrijheid om activiteiten te ondernemen met het jongste kindje. Alle voorzieningen liggen op loopafstand. Je vindt het belangrijk dat activiteiten niet groot of meeslepend hoeven te zijn. Boekjes lezen, een speeltuintje bezoeken, een autobaan in elkaar zetten, lekker knuffelen op de bank of verstoppertje spelen; je draait er je hand niet voor om. Als het oudste kindje uit school is, breng je heerlijk de middag door in en om het huis, net waar de behoefte ligt.
 
Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten: de was, de vaatwasser in- en uitruimen, boodschappen doen en aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimd huis en is het eten voorbereid. Herken jij jezelf in dit profiel voor dit lieve gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Santpoort”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Abcoude
Aantal werkuren per week: 20 uur per week, 30 uur is ook mogelijk
Werkdagen: dinsdag en donderdag en eventueel een derde dag als daar de voorkeur naar uitgaat (met uitzondering van de vrijdag)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 6 jaar en jongetje van 2 jaar
 
Voor een levendig, ongedwongen gezin zijn wij op zoek naar een sociale, daadkrachtige nanny die weet waarvoor zij staat. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief meisje van 6 jaar dat vrolijk van aard is en het hart op de goede plek heeft en een aandoenlijk jongetje van 2 jaar dat makkelijk in de omgang is maar elk moment in de peuterpuberteit kan komen. De nanny voor dit gezin is liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een zelfgemaakte theatervoorstelling, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in de tuin. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, ongedwongenheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en geloven in jezelf. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen maar vergeet daarbij het ritme van de kinderen niet. Als nanny ben je gastvrij en vind je het geen probleem om vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis te nemen. Een balans tussen rust en een huis vol weet jij prima zelf in te schatten, kijkend naar de behoefte van de kinderen en de situatie op dat moment. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is en de kinderen fris gewassen in pyjama klaar zitten voor het avondeten. Goed en gezond kunnen koken is een pré net als het hebben van een rijbewijs een grote pré is. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Abcoude’. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 45 uur per week gemiddeld
Werkdagen: maandag t/m vrijdag
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder , dochter 15 jaar, zoon 12 jaar (en dochter 18 jaar uitwonend)

Wil jij een bruisende, verantwoordelijke en avontuurlijke baan in loondienst als Nanny (uitwonend) in Amsterdam? Dan hebben een uitdagende vacature voor jou!

Dit ondernemende gezin met een vrolijke, creatieve dochter van 15 jaar die goed weet wat zij wil en een lieve, vrolijke zoon van 12 jaar die voorzichtig te werk gaat, is op zoek naar een warme, huiselijke, daadkrachtige nanny die een bron van inspiratie kan zijn voor de kinderen. Het gezin heeft ook een hond (voor sommige dagen maakt het gezin gebruik van  een uitlaatservice). Van nature vind jij het een uitdaging om een gezin draaiende te houden; je kan managen als de beste, plannen als een leidinggevende en warmte en geborgenheid bieden als een moeder. Van het gezin krijg jij alle vrijheid om je tijd en taken in te delen en hoopt het gezin dat jij de ondersteunende factor van het gezin bent ‘voor het leven’.  Flexibiliteit kan jij als nanny bieden; Als ouders op reis zijn of wat later thuis zijn, ben jij de stabiele factor. Daar tegen over staat de vrijheid die het gezin je biedt. Als de kinderen op school zitten, zorg jij ervoor dat het huis aan kant is, bereid je het avondeten voor, doe je een boodschap en kan daarbij bijvoorbeeld gezellig een kopje koffie drinken in de leuke koffietentjes die de stad te bieden heeft. Als de kinderen uit school zijn, zorg jij voor huiselijkheid, warmte, geborgenheid en help je de kinderen op weg met huiswerk, sport of ben jij het luisterende oor. Je vergeet hierbij je humor niet. Ook heb je de levenswijsheid en de interesse om gezellige gesprekken te voeren met de kinderen en deze uit te diepen. Je bent zelfstandig in ideeën opdoen en deze daadwerkelijk uit te voeren. Leef jij net als dit gezin volgens de universele waarden en normen en geloof jij in ‘geen beperkingen in het leven?'. Ben je spontaan, warm en onderlegd? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam’. Het gezin zal er alles aan doen om je thuis te laten voelen. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Amstelveen
Aantal werkuren per week: 34 uur
Werkdagen:  woensdag en donderdag van 08:00 – 20:00 uur, vrijdag van 8 uur tot 18 uur. Mocht je andere dagen beschikbaar zijn, is dit zeker bespreekbaar.
Startdatum; 1 mei 2018
Gezinssamenstelling: moeder en meisjestweeling van 1,5 jaar
 
Voor een gezellig  gezin uit Amstelveen zoeken wij een lieve nanny  vanaf 1 mei 2018. Dit gezin is op zoek naar een enthousiaste, open en zelfstandige nanny voor 3 dagen per week. De opvangdagen zijn woensdag en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 8 uur tot 18 uur.  Totaal aantal uren dienstverband; ongeveer 34 uur per week. Dit leuke gezin bestaat naast de moeder uit een meisjes tweeling van ruim 1 ½ jaar (mei 2016). Beide meisjes zijn ontzettend vrolijk van aard. Het ene meisje is actief, kan goed zichzelf amuseren en kan hoe klein zij ook is de clown uithangen. Het andere meisje is wat meer verlegen maar met een duidelijke eigen karakter en kan erg zoet zijn als zij mensen om haar heen heeft. Belangrijk in deze functie is dat je liefde, warmte en huiselijkheid overbrengt. De tweeling is gebaat bij ritme en structuur. Binnen deze kaders is voor de nanny volop vrijheid om de dag in te delen, rekening houdend met de interesses en behoeften van de kinderen. Belangrijk is dat je als nanny de kinderen ook individueel benadert. Je biedt uitdaging aan de kinderen zodat zij zich optimaal en zo breed mogelijk kunnen ontwikkelen. Daarbij ben je consequent, liefdevol en duidelijk in je communicatie. Uiteraard vergeet je jouw humor niet. Als nanny werk je nauw samen met de hartelijke moeder. Je zorgt ervoor dat de dag geruisloos doorloopt als moeder aan het werk is. Een open communicatie, overleg en zelfstandigheid is dan ook van groot belang.  Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een was draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de nanny die weet waarvoor zij staat en opgenomen wil worden in een vrolijk gezin? Dan vernemen wij graag  jouw reactie o.v.v. ‘Amstelveen’. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Amsterdam (nabij WTC)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week of om de week 30 uur
Werkdagen:  maandag, dinsdag en in beginsel ook de woensdag om de week (dat heeft de voorkeur). Mochten  de woensdagen om de week erbij werken niet mogelijk zijn, dan kan in overleg ook alleen de maandag en dinsdag gewerkt worden.
Startdatum: februari/maart 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 2 jaar en jongen geboren november 2017
 
Dit ondernemende gezin met een open, nieuwsgierig meisje van 2 jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt en de baby jongen (november 2017) is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC. Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam WTC’. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Purmerland
Aantal werkuren per week: 21 uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.30 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 3 zusjes, die graag met elkaar optrekken
 
Dit open, nuchtere  gezin bestaat uit een nieuwsgierig meisje van 5 jaar dat graag knutselt,  een lief meisje van 3 ½ jaar dat van gezelligheid houdt en altijd anderen helpt en een vrolijk meisje van 2 jaar dat grapjes maakt en alles zelf wil doen. Dit gezin is op zoek naar jou!

Het gezin woont in een klein dorpje onder de rook van Purmerend (op bakfietsafstand van de wijk Weidevenne) in een ruime woning, uitkijkend over de weilanden. Tevens heeft het gezin een kat als huisdier. Een rijbewijs en eigen vervoer is noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen. Voor de nanny is het belangrijk dat je kinderen serieus neemt, echte aandacht hebt en daar ook de tijd voor neemt. Tevens ben je consequent in je benadering en werk je ontwikkelingsgericht. Als nanny zorg je voor een veilig en gezellig klimaat waarin je huiselijke gezelligheid prima weet te combineren met activiteiten buitenshuis. De kinderen geef je op een natuurlijke manier zelfvertrouwen mee in het leven en stimuleer je de zelfstandigheid. Een negatieve situatie draai jij met je gevoel voor humor en je positieve levensinstelling zo weer om naar een positieve situatie.
Qua karakter ben je vrolijk, daadkrachtig, positief en weet je goed waarvoor je staat in de opvoeding.

Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel.

Ben jij de energieke, open, vrolijke  nanny waar dit  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Purmerland'. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Breda
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen: di en woe van 08:00 – 17:30 uur.
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisjestweeling uit september 2017

Voor een gezellig, open gezin uit Breda zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisjestweeling dat  in september 2017 is geboren. De opvang is gewenst op dinsdag en woensdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Je komt dan op een werkweek van 19 werkuren. Je krijgt een dienstverband van 20 uur per week. Het overige uur per week zal in overleg flexibel worden ingezet; bijvoorbeeld een extra avond of dagdeel. Startdatum dienstverband: in overleg zo spoedig mogelijk.

Dit nuchtere gezin maakt graag kennis met een nanny die gastvrij en open in het leven staat, net als het gezin zelf. Jij, als nanny werkt vanuit je hart en je bent een kei in het bieden van warmte, gezelligheid en onvoorwaardelijke liefde naar de kinderen toe. Eerlijkheid en echtheid staat ook hoog in het vaandel bij het gezin. Als nanny voel je aan waar behoefte en tijd voor is. Observeren en inspelen op de individuele behoefte van elk kind is vanzelfsprekend voor jou en je bent op de hoogte van kind-ontwikkeling. Jouw aandacht verdelen over 2 kinderen gaat je goed af. Tevens is het van belang dat je een goed hecht team vormt met de ouders om zo alles gestroomlijnd te laten lopen.

Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uitruimen, een wasje vouwen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het avondeten is voorbereid. Heeft deze leuke functie jouw interesse gewekt en ben jij de pittige, verantwoordelijke nanny die ook de knuffels niet vergeet? Dan wil dit gezin graag met jou kennismaken. Jouw sollicitatie kun je sturen o.v.v. “Breda”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Aerdenhout
Aantal werkuren per week: 20 uur per week (evt. uitbreiding naar 30 uur)
Werkdagen: woensdag staat vast, andere dag is in overleg de dinsdag of de donderdag.
Tijden: 08:00 – 18:00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, een jongen van bijna 4 jaar en een babyjongen.

Voor een hecht, ontspannen gezin uit Aerdenhout zoeken wij een lieve, sensitieve, goed ontwikkelde nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een enthousiaste, energieke jongen van bijna 4 jaar die dol is op bouwen en zijn baby broertje, geboren eind juni 2017. Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. Het gaat om 2 dagen opvang per week. Eventueel uitbreiding naar 3 dagen. De woensdag staat vast, de andere dag(en) zijn in overleg de dinsdag en de donderdag. De tijden zullen van 8 uur tot 18 uur zijn.

Deze lieve familie woont in een ruime jaren 30 woning nabij het bos en de duinen, tevens is het station op 5-10 minuten afstand.  Een elektrische bakfiets is aanwezig. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt werkt vanuit haar hart en met plezier met kinderen. Je biedt een duidelijke structuur gedurende de dag, bent geduldig en hebt een positieve benadering. Belangrijk voor deze functie is dat jouw observatievermogen groot is; je benadert elk kind naar eigen behoefte en niveau en je hebt een brede invalshoek betreft de benadering. Vanuit het gezin krijg je alle vrijheid om leuke activiteiten te ondernemen. Dit kan van huiselijke aard zijn maar ook buitenshuis krijg je alle vrijheid om activiteiten te ondernemen; naar het bos, fietsen naar het strand, de speeltuin of heerlijk ravotten in de tuin.  Spelenderwijs stimuleer je de ontwikkeling van het kind maar je vergeet daarbij zeker jouw humor niet. Voor ouders ben je een sparringpartner, een open communicatie is van groot belang. Je bent ervaren en weet waarvoor je staat in jouw vak maar staat open voor andere inzichten.

Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; was in de wasmachine doen, een wasje vouwen,  een boodschapje halen, de vaatwasser in- en uitruimen en de bereidheid om voor het gezin een gezonde maaltijd te koken.  Ben jij de empathische, warme nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag  jouw reactie o.v.v. “Aerdenhout”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Zeist
Aantal werkuren per week: 40
Werkdagen: 4 of 5 dagen in de week
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 dochters, meisje van 6 jaar en een meisje van 2 jaar.
Functie in loondienst

Voor een gezellig gezin in Zeist zijn wij op zoek naar een vrolijke, stabiele nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een vrolijk, sociaal meisje van 6 jaar dat dol is op dansen en op turnen zit en een schattig peuter meisje van 2 jaar die graag alles zelf wil doen en van grapjes houdt. Het gezin woont in een ruim huis met de bossen en winkels op loopafstand. Het gezin is op zoek naar een fulltime TopNanny verdeeld over 4 of 5 dagen per week. Het betreft een functie in loondienst. De nanny waarmee dit gezin graag kennis maakt heeft humor, is emotioneel stabiel, flexibel, heeft een groot empathisch vermogen en is actief. Je bent een kei in het managen van een gezin met werkende ouders; je bent praktisch ingesteld, denkt vooruit, vertoont daadkracht en houdt van open communicatie. Binnen de kaders van de dag heb je alle vrijheid om met de kinderen op ontdekkingsreis te gaan; van diertjes in de tuin zoeken tot een hut bouwen in de woonkamer, je hebt er alle vrijheid in. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten: de was, de vaatwasser in- en uitruimen, boodschappen doen en aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimd huis en keuken en is het eten voorbereid. De ouders werken af en toe vanuit huis, in een aparte kantoorruimte. Een rijbewijs is noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen, een auto kan beschikbaar worden gesteld. Denk jij dé nanny te zijn voor dit lieve gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Zeist”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Utrecht (Oog in Al)
Aantal werkuren per week: 20  uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 3 vrolijke kinderen
 
Dit lieve, rustige gezin met een extravert, leergierig meisjes van 4 jaar wat van grapjes houdt, een lieve 2 jarige jongen die van knuffelen houdt en de tevreden babyjongen (geboren juni 2017) is op zoek naar jou! Als nanny ben je liefdevol consequent, zorg je voor ritme en regelmaat en sta je stevig in je schoenen om de reuring van de dag met 3 kinderen in goede banen te leiden. De universele waarden en normen breng je consequent maar spelenderwijs over op de kinderen. Naast deze punten is het van groot belang dat jij als nanny zorgzaam, betrouwbaar en actief bent. Tevens  zorg je voor een gezellige, warme sfeer en ben jij kampioen knuffels uitdelen. Je bent open, vrolijk, professioneel, humoristisch en flexibel. Houd je van gezelschapsspelen dan is dit een grote pré. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de ervaren, warme nanny waar dit gemoedelijke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Utrecht Oog in Al’. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Dit gastvrije, bourgondische gezin uit Amsterdam met 2 schattige meisjes is op zoek naar een zorgzame, warme nanny voor 2 dagen per week. Het lieve, oudste meisje is 3 jaar, zij is leergierig, assertief en kan goed zelf spelen. Haar schattige zusje, geboren juli 2017, is een tevreden meisje wat nu al met grote ogen de wereld in kijkt. Als nanny is het belangrijk dat je huiselijke warmte en geborgenheid weet te creëren en over te brengen. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en weet dit spelenderwijs te stimuleren. Naast het bieden van warmte en geborgenheid zal je van het gezin alle vrijheid krijgen om uitstapjes te maken met de kinderen. Ondanks de vrijheid houd je het ritme van de dag in de gaten. Als nanny sta je open in het leven, ben je vrolijk van aard, werk je vanuit je hart en ben je een kei in structuur aanbrengen. Je benadert elk kindje op haar eigen niveau en naar eigen karakter. Je gebruikt je humor om negatieve situaties om te buigen in positieve resultaten. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien, de vaatwasser in-en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het eten op tafel staat. Spreekt dit dynamische, gezellige gezin jou aan en vind jij het een uitdaging om ouders en kinderen structuur te bieden door jouw zorgzaamheid en flexibele, vrolijke  karakter? Dan word je door het gezin met open armen ontvangen. Je sollicitatie kan je sturen o.v.v. ‘Amsterdam Schinkelbuurt’. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Voor een gezellig, ambitieus gezin in Amsterdam (omgeving Olympiaplein) zijn wij op zoek naar een lieve, actieve nanny voor 20 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 18.30 uur (of maandag en donderdag). Startdatum dienstverband; z.s.m. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief, actief  2 ½ jarig jongetje  dat  alles zelf wil doen en graag buiten is en de ontspannen babyjongen (mei 2017) die alles goed vindt. Het gezin woont op de begane grond in een sfeervolle ruime woning met alle stadsvoorzieningen op steenworp afstand. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, zorgt er feilloos voor dat het gezin doordraait als de ouders aan het werk zijn. U  hebt een zorgzame  persoonlijkheid en vindt het belangrijk dat kinderen positief benaderd worden in de opvoeding en ontwikkeling. Binnen de lijnen van de dag heeft u als nanny en zo ook de kinderen veel vrijheid. U gaat hierbij kindvolgend te werk zonder daarbij de waarden en normen uit het oog te verliezen. Aandacht voor de ontwikkeling en ontwikkelingsstimulering is vanzelfsprekend voor u. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een was in de wasmachine doen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, de avondmaaltijd te koken en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is. Spreekt dit lieve, fijne gezin u aan? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Amsterdam Olympiaplein”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Voor een gezellig  gezin in Amsterdam (Jordaan) zijn wij op zoek naar een rustige en flexibele nanny voor 20 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn maandag en donderdag van  9.00 uur tot 19.00 uur.  In de toekomst is het mogelijk dat er een derde werkdag bijkomt. Flexibiliteit kunt u bieden door een paar keer per jaar met het gezin mee te reizen of een nacht te verblijven bij het gezin als ouders andere verplichtingen hebben. Startdatum dienstverband; z.s.m. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lieve, makkelijke jongen die vriendelijk is naar iedereen en zichzelf goed kan vermaken. Het jongentje is geboren in april 2017.  Deze familie woont in een schattig huis in de Jordaan op een paar minuten lopen vanaf het Centraal Station.  Winkels en speeltuintjes zijn om de hoek. De nanny waar dit gezin graag mee wil kennismaken, is pedagogisch opgeleid, heeft ervaring met de leeftijd van het kindje en is op de hoogte van de ontwikkeling van baby tot kleuter. U stimuleert de ontwikkeling van het kind spelenderwijs. Als nanny heeft u een positieve levensinstelling, bent u creatief en vindt u het belangrijk om educatieve routine door te geven aan het kindje.  Binnen de kaders van de educatieve routine, heeft u alle vrijheid om activiteiten te ondernemen; naar de speeltuin, lekker wandelen of heerlijk thuis spelen.  U bent van nature verzorgend en rustig ingesteld en weet de juiste waarden en normen spelenderwijs over te brengen. Naast uw positieve levensinstelling en opgewekte karakter heeft u affiniteit met begeleidend opvoeden. Tevens is de nanny bereid om naast de verzorging van het  kindje huishoudelijke werkzaamheden te verrichten voor het kindje; wasgoed in de wasmachine doen, was vouwen, strijken, stofzuigen, dweilen, boodschapjes halen en de bereidheid om voor het kindje een gezonde maaltijd te maken. U zorgt er ook voor dat aan het eind van de dag het huis aan kant is. Bent u de lieve nanny die warmte en gezelligheid kan bieden? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Amsterdam Jordaan”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Voor een gezellig gezin in Amsterdam Centrum zijn wij op zoek naar een liefdevolle, pro actieve nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 2 jongetjes; een blijde 8 jarige wijsneus en een stoere 7 jarige die stiekem dol is op knuffelen. Tevens heeft het gezin een schattig tevreden meisje van 1,5 jaar die dol op haar grote broers is. De opvang is gewenst op  maandag, dinsdag en donderdag  van 8.15 uur tot 18.30 uur.  Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. Het gezin woont in een fijn, ruim appartement, met lift,  nabij het Amstelveld/Utrechtsestraat.  De school, clubjes, winkels, speeltuintjes en het park zijn op loopafstand.  U kunt naast rust, ritme en regelmaat vooral veel gezelligheid, creativiteit en plezier brengen. Deze familie is op zoek naar een nanny die initiatief neemt, lekker met de kinderen naar buiten gaat en ze de ruimte geeft om spelenderwijs te leren. U als nanny kunt de kinderen vrijheid bieden binnen duidelijke kaders. Trefwoorden die bij u passen zijn liefdevol consequent, opgewekt en nuchter in het leven staan.  U vindt het een uitdaging om elk kind individueel te benaderen, kijkend naar de behoefte van elk kind. In de ochtend heerlijk knuffelen met het jongste kindje, in de middag een potje voetbal en tijdens het koken geniet u van vragen als  ‘waarom kwaken kikkers en drijven er wolken in de lucht?’. Uw creativiteit wint in het in dit soort situaties. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en een gezonde maaltijd op tafel staat.  Een rijbewijs is niet noodzakelijk, komt u toch met de auto dan is er een parkeerplek beschikbaar.  Bent u enthousiast geworden  en lijkt het u fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken  van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag uw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam Centrum 2”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Voor een betrokken gezin in Amsterdam (nabij Amstelveen)  zijn wij op zoek naar een liefdevolle, geduldige nanny. Het gezin bestaat naast een hartelijke vader en liefdevolle moeder uit een gevoelig, lief meisje van 3 jaar wat dol is op paarden, dansen, zingen en knutselen  en een  schattig, ontspannen  jongetje van bijna  1 jaar die makkelijk in de omgang is en  dol is op gekkigheid. De opvang is gewenst op  dinsdag, woensdag en vrijdag van 8 uur tot 18 uur. Startdatum dienstverband; in overleg. Het gezin woont in een fijn, ruim  huis met aan de overkant het Amsterdamse Bos. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, neemt de kinderen graag mee op avontuur maar weet ook rust en huiselijkheid te creëren op een dag. Qua opvoedstijl spreekt sturend begeleiden u aan en bent daarbij liefdevol consequent.  Verdere speerpunten zijn daadkracht, zelfstandigheid, ontwikkelingsstimulering en spreekt de huiselijke manier van opvang u aan.  U brengt spelenderwijs en op een natuurlijke manier waarden en normen over en vergeet daarbij de knuffels en uw humor zeker niet. Binnen de kaders van de dag heeft u alle vrijheid om activiteiten te ondernemen uiteraard daarbij  kijkend naar de behoeften en interesses  van de kinderen. Een rijbewijs is een pré tevens de interesse in gezonde voeding. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en een gezonde maaltijd op tafel staat. Bent u enthousiast geworden en lijkt het u fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit gezin en de kinderen zorgeloze dagen te bezorgen?  Dan vernemen wij graag uw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam (nabij Amstelveen)”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.