AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Amersfoort

Aantal werkuren per week: flexibele uren met een basis van 18 uur per week

Werkdagen: flexibel

Startdatum: Z.S.M

Gezinssamenstelling: moeder, een jongen van 5 jaar en jongen van 1,5 jaar en een dochter van 6 maanden

 

Voor een open, harmonieus gezin zijn wij op zoek naar een lieve, positieve nanny die zelfstandig te werk gaat. De moeder van het gezin werkt in de zorg en heeft vroege en late diensten. Bij een vroege dienst werk je van 6.30-15.15 of 7.00-15.00  en bij een late dienst van 14.30-18.00. Vanaf 18.00 worden de kinderen opgevangen door de vader van het meisje. Het rooster is ruim van tevoren bekend.  Dit gezin bestaat naast moeder uit een zachtaardig, bezig ventje van 5 jaar dat graag in beweging is. In de ochtend moet hij naar school worden gebracht met de auto. Daarnaast is er een stoer, vrolijk ventje van 1.5 jaar. Beide jongens zijn gek op elkaar, tevreden van aard en makkelijk in de omgang. Hun zusje is een hele lieve makkelijke baby en de jongens zijn erg zorgzaam naar haar toe.

Het gezin woont in Amersfoort, waar veel kindvriendelijke faciliteiten zijn. De nanny voor dit gezin is liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een wandeling in de buurt, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in het park. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en een positieve levensinstelling. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen en ben je op de hoogte van de ontwikkeling van de kinderen. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen en uitjes te ondernemen. Het gezin hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk van het gezin wordt, jij zal dan ook warm opgenomen worden in het gezin. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, simpele maaltijd te koken etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is, de kinderen gegeten hebben en fris gewassen in pyjama zitten. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Amersfoort’.