DutchEnglish
Locatie: Amsterdam (Amstelkwartier)
Dagen:
Dinsdag, Woensdag, Vrijdag
Wensen: 3 dagen opvang , hele dagen

Even voorstellen

Plaats: Amsterdam (Amstelkwartier noord)
Aantal werkuren per week: 30 uur
Werkdagen:   Dinsdag, Woensdag en  Vrijdag 8.00-18.00 uur
Startdatum:  1 september
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2  dochters (dan 7 en 4)  en een baby op komst (mei 2021)

Leuk, relaxed gezin uit Amsterdam zoekt een gezellige, lieve en pro actieve nanny die het leuk vindt om actief met de kinderen op pad te gaan en leuke activiteiten te ondernemen, zoals knutselen of een spelletje spelen. Het gezin vindt het belangrijk dat de kinderen iedere dag naar buiten gaan.  Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit twee lieve meisjes en een kleine baby.  De nanny heeft geen problemen om zich met de bakfiets te verplaatsen door Amsterdam om de meisjes uit school te halen. De opvang is gewenst op Dinsdag, Woensdag en Vrijdag 10 uur per dag, de begin en eindtijd kunnen wel wat verschillen doordat ouders in de horeca werken. Het zou fijn zijn als de ouders hierin een mate vna flexibiliteit hebben van de nanny.  Het gezin woont in een kindvriendelijke buurt in het Amstelkwartier in een fijn huis met een omsloten,  gezellige achtertuin en een mooi park in de buurt.  Dit gezin maakt graag kennis met een nanny die het leuk vindt om de nieuwsgierigheid van de kinderen te stimuleren en altijd weer leuke nieuwe dingen te bedenken. De nanny kijkt goed naar de kinderen en hun ontwikkeling en kan dit goed terugkoppelen naar de ouders. De nanny is betrokken en voelt zich verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het gezinsleven. De nanny is pro-actief ingesteld; stelt zelf boodschappenlijstjes op, pakt licht huishoudelijke taken op, zorgt dat de kinderen gezond eten, genoeg bewegen en goed in hun vel zitten. Voor de grotere klussen heeft het gezin een huishoudelijke hulp, de nanny ruimt de vaatwasser in en uit, haalt wanneer nodig wat kleine boodschappen, kookt een gezonde avondmaaltijd.  Heeft deze leuke functie voor langere termijn jouw interesse gewekt, dan wil dit gezin graag met je kennismaken! Je sollicitatie verwelkomen wij o.v.v. 'Amstelkwartier’.

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Er zijn veel meer opleidingen die voldoen om in een goedbetaalde functie als nanny aan de slag te kunnen gaan (bv verpleegkundige, docent dans, sport en bewegen en vele andere).

Bekijk onderstaande link waarop alle kwalificerende opleidingen vermeld staan: https://wetten.overheid.nl/BWBR0017252/2018-07-01#Paragraaf4

Solliciteren?

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?
• betrouwbaar
• groot verantwoordelijkheidsgevoel
• lichamelijk en geestelijk gezond
• stressbestendig
• goed inlevingsvermogen
• zelfstandig kunnen werken
• flexibele instelling
• representatief voorkomen
• sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

  • hoog uurtarief
    •doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
    •contract met vaste uren
    •uitbetaling van vaste contract uren
    •persoonlijke begeleiding

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Heb je nog vragen bel (0575-848432) of mail ons (info@topnanny.nl) of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25349448. We staan je met plezier te woord!

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij samen alle details te bespreken.

 

 

 

Shopping Basket