DutchEnglish
Locatie: Badhoevedorp
Dagen:
Maandag, Woensdag, Vrijdag
Wensen: Ervaren nanny

Even voorstellen

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Badhoevedorp
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen:

  • Tot 1 mei 2022: Maandag, Woensdag en Vrijdag van 8.00 tot 18.30 uur
  • Vanaf 1 mei 2022: Maandagmiddag 14.30 - 18.30, Woensdag en Vrijdag van 8.00 tot 18.30 uur.

Startdatum:  1 december 2021 / 1 januari 2022
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 zoontjes (3.5 jaar en 6 jaar)

 

Voor een gezellig gezin in een splinternieuwe, vrijstaande woning in Badhoevedorp met 2 zoontjes van respectievelijk 3,5 jaar en 6 jaar oud, zoeken wij een liefdevolle, zorgzame nanny die het zowel leuk vindt om met de jongens dingen te ondernemen, als in en om het huis bezig te zijn. Hierbij mogen de jongens best uitgedaagd worden om nieuwe dingen te proberen.

 

Het oudste jongetje zit in groep 3 en is een zorgzame, lieve en veelal rustige jongen. Hij vindt het leuk om te tekenen en met lego en auto's te spelen. Zijn jongere broertje is een energieke, actieve en nieuwsgierige jongen en wil graag overal gezellig bij zijn.

 

De opvang is gewenst op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00-18.30 uur. Naast het van en naar school brengen, gaat de oudste op vrijdagmiddag naar hockeytraining en hebben de jongens ook zwemles. Startdatum dienstverband: 1 december 2021 / 1 januari 2022. De jongste zoon wordt eind april 4 jaar en zal dan ook naar school gaan. Als jij bereidt bent tot het verrichten van extra huishoudelijk werk zoals wassen en strijken, dan blijven de woensdagen en vrijdagen hele dagen na april. Op die dagen duurt school namelijk tot 12.15. De maandag zal vanaf dan ingekort worden, aangezien school tot 14.45 duurt. Indien dit niet gewenst is, dan zal het gezin de opvang op de maandag anders gaan invullen.

 

Het hebben van een rijbewijs / eigen auto is een pré. Het gezin heeft naast een fiets tevens een elektrisch ondersteunende bakfiets ter beschikking en indien noodzakelijk kan ook gebruik worden gemaakt van een auto.

 

Als nanny behoort tot jouw takenpakket: leuke dingen doen met de jongens, ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken, een lekkere/eenvoudige avondmaaltijd koken, enkele huishoudelijke taken zoals het draaien van een was, het in- en uitruimen van de vaatwasser en incidenteel een boodschapje halen. Denk jij de kandidaat te zijn die wij zoeken om per december/januari bij dit fijne gezin aan de slag te gaan? Dan zien wij jouw reactie met plezier tegemoet o.v.v. ‘Badhoevedorp’.

 

Shopping Basket