DutchEnglish

Nanny gezocht in Bussum

Vacature Bussum
Locatie: Bussum
Dagen:
Donderdag, Vrijdag
Wensen:

Even voorstellen

Hi! Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige nanny poule zeker zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!

Plaats: Bussum

Aantal werkuren per week: 17

Werkdagen: donderdag en vrijdag 9:00-17:30

Startdatum: in overleg

Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 dochters en een zoontje

 

Voor een hecht en warm gezin in Bussum zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor 3 kindjes van respectievelijk 3 jaar, 1,5 jaar en 8 weken oud.

De oudste is een lief en gezellig meisje. Ze praat graag en geniet van contact met anderen. Ze houdt enorm van boekjes lezen, knutselen en mama en de baby nadoen met haar pop. Ook buiten zijn vindt ze leuk: lekker steppen op haar nieuwe step, voetballen op het schoolplein of klimmen in de speeltuin. De middelste is een kleine, vrolijke dame die houdt van het leven en graag overal op mag klimmen. Ze is dol op muziek en ook boekjes lezen is bij haar favoriet. Ze is op haar jonge leeftijd al heel zelfstandig en ondernemend. Haar zus is haar grote voorbeeld. De baby is in februari 2021 geboren. Hij is een hele relaxte baby en houdt erg van de geluiden van zijn zusjes om zich heen. Deze leuke familie woont in een fijn huis. Het huis ligt vlakbij het bos en de hei en vlakbij het centrum. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, kijkt met een open blik de wereld in, is van nature energiek en gaat er graag op uit om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je bent bovenal lief voor de kinderen, maar ook daadkrachtig, de kinderen gedijen bij regelmaat. Tevens ben je punctueel, schoon en proactief, je ziet het als er iets gedaan moet worden. De nanny draait een wasje, haalt kleine boodschapjes, ruimt de vaatwasser in en uit, kookt het avondeten en zorgt dat het huis gezellig blijft. Je rookt niet, bent vrolijk en discreet. De ouders werken voornamelijk vanuit huis en zoeken echt een nanny die hier comfortabel mee is en zich verbonden kan voelen met het gezin.  Ben jij die hartelijke nanny die samen met deze leuke kinderen van elke dag een topdag kan maken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Bussum’.

 

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Op deze lijst kun je vinden met welk diploma je in aanmerking komt : https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?

 • betrouwbaar
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • lichamelijk en geestelijk gezond
 • stressbestendig
 • goed inlevingsvermogen
 • zelfstandig kunnen werken
 • flexibele instelling
 • representatief voorkomen
 • sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

 • hoog uurtarief
 • doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
 • contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
 • uitbetaling van vaste contract uren
 • persoonlijke begeleiding

 

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website in te vullen (pagina 'werken als nanny'). Heb je nog vragen bel (0575-848432) of mail ons of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25349448, je mag ook een enthousiaste video sollicitatie naar dit nummer sturen, dit wordt dan direct door één van onze recruiters in behandeling genomen. Heb je nog vragen? We staan je met plezier te woord!

www.topnanny.nl

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Shopping Basket