DutchEnglish
Locatie: Den Haag Centrum
Dagen:
Maandag, Dinsdag, Donderdag
Wensen: 3 dagen

Even voorstellen

 Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige team van nannies  mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Op deze lijst kun je vinden met welk diploma je in aanmerking komt : https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Plaats: Den Haag Centrum

Aantal werkuren per week: 30 uur

Werkdagen:  3 hele dagen, welke kan in overleg, 8:00-18:00 uur

Startdatum: Januari 2022

Gezinssamenstelling: vader, moeder en Zoontje van 2 en een baby tweeling wordt verwacht oktober 2021

Voor een warm gezin met 3 jongens zoeken wij een lieve, positief ingestelde nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een ondernemende zoontje van 2 jaar oud wordt en een pasgeboren tweeling (2 zoontjes). De ouders zijn sportief en houden van lekker buiten zijn.  De oudste tweeling speelt vaak samen in de speeltuin met speeltoestellen, ook stukjes rijden met de fiets is favoriet. Het gezin is naar iemand op zoek die gezellig is en graag onderdeel uitmaakt van het gezin, zodat er een leuke band ontstaat tussen ouders, nanny en kinderen. Als nanny vind je het leuk om actief met de kinderen bezig te zijn, zoals knutselen, buiten spelen, boekjes lezen etc. Tevens heb je de rust om met de baby’s  op schoot te zitten en kroelen. Het gezin woont in een gezellig huis in het centrum met de tramhalte om de hoek. De ideale nanny voor dit gezin is uiteraard allereerst zeer ervaren in de opvang van baby’s en dan ook vooral met meerdere kinderen tegelijk. De kinderen hebben prioriteit. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je lichte huishoudelijke werkzaamheden verricht, denk aan koken voor het gezin, wasje opvouwen en vaatwasser uitruimen. Ben jij die creatieve, stressbestendige, niet rokende nanny die het geweldig zou vinden om dit bijzonder leuke gezin met 3 kinderen een helpende hand te bieden en kan jij in jouw rol als TopNanny zorgen dat het op de opvangdagen allemaal goed verloopt? Wacht dan niet, maar stuur ons direct je sollicitatie o.v.v. 'Den Haag’, het gezin wil heel graag met je kennismaken.

Solliciteren

 

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?

 • betrouwbaar
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • lichamelijk en geestelijk gezond
 • stressbestendig
 • goed inlevingsvermogen
 • zelfstandig kunnen werken
 • flexibele instelling
 • representatief voorkomen
 • sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

 • hoog uurtarief
 • doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
 • contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
 • uitbetaling van vaste contract uren
 • persoonlijke begeleiding

 

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website www.topnanny.nl  in te vullen (pagina 'werken als nanny'). Heb je nog vragen bel (0575-848432)

www.topnanny.nl

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

 

Shopping Basket