DutchEnglish
Locatie: Den Haag
Dagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag
Wensen:

Even voorstellen

Plaats: Den Haag
Werkdagen: maandag 8:00-18:00, dinsdag 8:00-21.00 uur, woensdag om de week 8:00-18;00, vrijdag om de week 8:00-18:00

Startdatum: 01-09-2021
Gezinssamenstelling: vader, moeder, jongen van 3 jaar en een jongen van 13 maanden

Dit ondernemende gezin is op zoek naar een lieve, actieve nanny die een aanvulling zal zijn op het gezin. De oudste jongen van 3 is ondernemend, open, en nieuwsgierig.  Klimmen, klauteren en schommelen zijn momenteel favoriet. Communicatief is hij sterk en kletst er lekker op los. Hij gaat op dit moment drie ochtenden naar de peuterspeelzaal.

Zijn broertje van 13 maanden is een heerlijke rustige dreumes die de wereld aan het ontdekken is. Het liefst zit hij op de schommel of speelt hij “samen” met zijn grote broer. Beide kinderen zijn erg sociaal en houden van knuffelen.

Het gezin woont in een ruim herenhuis, met 10 minuten fietsen ben je op het strand of in het centrum.  Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een was draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschap halen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. “Den Haag”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shopping Basket