AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

 

Plaats: Hattem
Aantal werkuren per week: 18 uur
Werkdagen:  maandag, dinsdag  en donderdag van 12:00-18:00 uur, schoolvakanties in overleg hele dagen.
Startdatum: in overleg
Gezinssamenstelling: vader, moeder, twee dochters en een zoontje

Voor een warm, liefdevol gezin uit Hattem met dochter van 8 jaar , zoon van 6 jaar  en dochtertje van 1,5 jaar oud zoeken wij een lieve, zorgzame nanny met humor. Het gezin woont in een fijne ruime woning met heerlijke tuin.  De opvang is gewenst op  maandag, dinsdag en donderdag  van 12:00 tot 18.00 uur. Het gezin is een harmonieus gezin en de kinderen genieten van buitenspelen en gezelligheid.  De oudste is een lief, sociaal en rustig meisje die goed gedijt onder positieve stimulatie. Het middelste zoontje mag graag buiten zijn,  klimt in bomen en is een kleine bengel. Daarnaast speelt hij graag en vermaakt zich goed met grote zus en vriendjes.  De jongste van de drie is een hele lieve, avontuurlijke en makkelijke dreumes. Zij gaat in de ochtend naar de kinderopvang en in de middag wordt ze opgehaald door de nanny

Voor deze vacature is een rijbewijs en auto een pre, want de kinderen hebben hockey, zwemles en musicalles.  De kinderen zijn prioriteit nummer 1, het wordt enorm gewaardeerd als je daarnaast voor een lekkere avondmaaltijd zorgt. Ben jij die gezellige, ondernemende nanny waar dit leuke gezin mee zou willen kennismaken? Laat het ons direct weten, wij zien je reactie graag tegemoet o.v.v. ‘Hattem’.