DutchEnglish
Locatie: Heemstede
Dagen:
Maandag, Dinsdag
Wensen:

Even voorstellen

Plaats: Heemstede                                                                                         

Aantal werkuren per week: 14-20 uur per week

Werkdagen: Dinsdag en Vrijdag

Startdatum: In overleg, liefst op korte termijn

Gezinssamenstelling: Vader, moeder, Dochter 6, Dochter 4 en een baby verwacht december 2021.

 

Voor een warm en gezellig  gezin dat net verhuisd is naar Heemstede zijn wij op zoek naar een lieve en ondernemende nanny die zelfstandig is, stabiliteit kan bieden, rust ,regelmaat en reinheid belangrijk vindt.

Dit gezin met hardwerkende ouders woont in een gezellige buurt waar veel kinderen lekker buiten spelen. Dit gezin bestaat uit vader, moeder, een vrolijk en lief meisje  van 6. Ze is een pienter meisje en houdt ervan om gezellige dingen te doen. Springen op de trampoline, kleuren en samen met vriendinnetjes of haar zusje spelen. Haar zusje is een gezellige kletskous als zij zich op haar gemak voelt. Als ze het wat spannend vindt dan kan ze dichtklappen. Ze speelt graag emt haar grote zus en is net begonnen in groep 1. De school van de zusjes bevindt zich aan de overkant van de straat.  In december wordt hun broertje of zusje verwacht. Naast het bieden van warmte en geborgenheid hecht het gezin veel waarde aan gezelligheid, buiten spelen en gezonde voeding.  Het gezin hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk wordt van het gezin. Je moet betrouwbaar zijn en open in de communicatie. Daarnaast moet de balans tussen uitstapjes en huiselijkheid voor jou een vanzelfsprekendheid zijn. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en speelt in op de individuele behoeften van de kinderen. Het gezin woont in een heerlijk vrijstaand huis met een grote tuin met trampoline. Moeder werkt deels vanuit huis, maar wel in een aparte werkkamer.

Naast de verzorging van de kinderen moet je bereid zijn om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichtten; een wasje op te vouwen, de vaatwasser in –en uitruimen, een boodschapje te doen wanneer nodig en een maaltijd willen voorbereiden. Het gezin heeft een elektrische bakfiets en het is een pre als de nanny daarop kan fietsen. In eht begin zouden de dagen van 11:00-18:00 zijn en na het bevallingsverlof zouden het 2 dagen zijn van 8:00-18:00. Ben jij die lieve, zelfstandige en ondernemende nanny die wij zoeken en ben je bereid je voor langere termijn aan dit gezin te binden? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. “Heemstede”.

 

 

Shopping Basket