DutchEnglish

Nanny gezocht in Hoofddorp

Nanny gezocht in Hoofddorp
Locatie: Hoofddorp
Dagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag
Wensen: Flexibel, lief, niet rokend

Even voorstellen

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Hoofddorp

Aantal werkuren per week: 22.5 uur per week

Werkdagen: 2 dagen maandag/ dinsdag of  woensdag van 6:45-18:00

Startdatum: in overleg

Gezinssamenstelling: vader, moeder, een jongen van 6 jaar en meisje van 4 jaar

 

Voor een open, harmonieus gezin zijn wij op zoek naar een lieve, positieve nanny die zelfstandig te werk gaat. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een zachtaardig, bezige jongen van  6 jaar dat graag in beweging is en ook graag mag knutselen . Het is een pientere jongen dat houdt van een duidelijke structuur. Het meisje is 4 jaar en mag graag babbelen en houdt van gezelligheid. Beide kinderen zijn gek op elkaar, tevreden van aard en makkelijk in de omgang.

Het gezin woont in Hoofddorp, waar veel kindvriendelijke faciliteiten zijn. De nanny voor dit gezin is liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een wandeling in de buurt, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in het park. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en een positieve levensinstelling. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen en ben je op de hoogte van de ontwikkeling van de kinderen. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen en uitjes te ondernemen. Het gezin hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk van het gezin wordt, jij zal dan ook warm opgenomen worden in het gezin. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, maaltijd te koken etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is.

Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Hoofddorp’.

 

Shopping Basket