AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Houten

Aantal werkuren per week: 30

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag van 08:00-18.00

Startdatum: Maart 2022

Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochter 5, zoon van 2 en een baby verwacht in januari 2022

 

Voor een hecht en warm gezin in Houten zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor 3 kinderen van respectievelijk 5 jaar,2 jaar en 3 maanden oud.

De oudste is een lief en gezellig meisje. Ze mag even de kat uit de boom kijken, maar daarna is ze erg open.  De middelste is een kleine, vrolijke deugniet die houdt van het leven en grapjes maken. De jongste wordt verwacht in Januari 2022. De kinderen zijn het heel betrokken, lieve, warme kinderen  die het gezinsleven koesteren. Deze leuke familie woont in een fijn huis. Het huis ligt in een hele kindvriendelijke wijk met de speeltuin om de hoek. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, kijkt met een open blik de wereld in, is van nature energiek en gaat er graag op uit om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je bent bovenal lief voor de kinderen, maar ook daadkrachtig, de kinderen gedijen bij regelmaat. Tevens ben je punctueel, schoon en pro actief, je ziet het als er iets gedaan moet worden. De nanny draait een wasje, haalt kleine boodschapjes, ruimt de vaatwasser in en uit, kookt het avondeten en zorgt dat het huis gezellig blijft. Je rookt niet, bent vrolijk en discreet. Je bent in het bezit van een rijbewijs. De uren zouden uitgebreid kunnen worden als het van beide kanten goed bevalt. Ben jij die hartelijke nanny die samen met deze leuke kinderen van elke dag een avontuur kan maken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Houten’.