Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige team van nannies  mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Op deze lijst kun je vinden met welk diploma je in aanmerking komt : https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?

 • betrouwbaar
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • lichamelijk en geestelijk gezond
 • stressbestendig
 • goed inlevingsvermogen
 • zelfstandig kunnen werken
 • flexibele instelling
 • representatief voorkomen
 • sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

 • hoog uurtarief
 • doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
 • contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
 • uitbetaling van vaste contract uren
 • persoonlijke begeleiding

 

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website www.topnanny.nl  in te vullen (pagina ‘werken als nanny’). Heb je nog vragen bel (0575-848432)

www.topnanny.nl

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Kootwijk

Aantal werkuren per week: 24 uur

Werkdagen: 3 dagen in overleg: Maandag dinsdag, woensdag of donderdag van 10:30-18:30

Startdatum: In overleg

Gezinssamenstelling: Vader, moeder, 2 jongens en een meisje

 

Voor een jong en dynamisch gezin in Kootwijk zijn wij op zoek naar een gezellige, lieve zelfstandige en stressbestendige nanny die stevig in haar schoenen staat. Dit gezin wonend in een prachtig huis met ruime tuin is gezegend met 3 kinderen. Een zoon van 9 jaar en een dochter van 7 jaar en een zoon van 5 jaar oud. De zoon van 9 is een vriendelijke, goedlachse jongen die goed kan opschieten met zijn jongere broertje en zusje.  Het meisje van 7 is een vrolijke stoere dame die ook graag met andere kinderen afspreekt. De jongste zoon is de grappenmaker in huis, en speelt graag met zijn oudere broer en zus. Alle drie de kinderen zijn heerlijk ondernemend, spelen graag buiten en hebben het erg naar hun zin op hun nieuwe school in Apeldoorn. De voorkeur van het gezin gaat uit naar een nanny die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, duidelijk is in haar communicatie, zelfstandig is en de drukte van soms hectische momenten goed aan kan. Je moet een sprankelende en lieve persoonlijkheid hebben en bereid zijn voor langere tijd deel uit maken van dit leuke en hartelijke gezin. Je werkdagen beginnen om 10:30 met huishoudelijk taken, waarna je in de auto stapt om de kinderen van school te halen in Apeldoorn. Daarna zorg je voor een gezellige middag met de kinderen en dat ze positief gestimuleerd worden. Het zou fijn zijn als er aan het einde van de dag een gezonde maaltijd op tafel staat.  Ben jij die vlotte, sprankelende, zelfstandige en verantwoordelijke nanny die midden in het leven staat en graag voor langere tijd deel wil uitmaken van dit bruisende gezin? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘’Kootwijk”.