Functieomschrijving

Hi! Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige nanny poule zeker zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Op deze lijst kun je vinden met welk diploma je in aanmerking komt : https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?

•betrouwbaar

•groot verantwoordelijkheidsgevoel

•lichamelijk en geestelijk gezond

•stressbestendig

•goed inlevingsvermogen

•zelfstandig kunnen werken

•flexibele instelling

•representatief voorkomen

•sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

•hoog uurtarief

•doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar

•contract via de Regeling Dienstverlening aan huis

•uitbetaling van vaste contract uren

•persoonlijke begeleiding

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website in te vullen (pagina ‘werken als nanny’). Heb je nog vragen bel (0575-848432) of mail ons of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25349448, je mag ook een enthousiaste video sollicitatie naar dit nummer sturen, dit wordt dan direct door één van onze recruiters in behandeling genomen. Heb je nog vragen? We staan je met plezier te woord!

www.topnanny.nl

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Utrecht (Zuilen-Noord)

Werkdagen: 3 dagen, dinsdag, woensdag en donderdag 8.00-18.00 uur of in overleg andere dagen.

Gezinssamenstelling: Ouders met tweeling van bij start 5 maanden

Startdatum: April 2022

 

Voor ouders met tweeling jongetjes wonende in Utrecht zijn wij op zoek naar een lieve nanny. De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag, maar in overleg zijn andere dagen mogelijk. Werktijden zijn van 8.00-18.00 uur. Het gezin woont in een ruim huis met tuin in Utrecht. Achter het huis is een gezamenlijk afgesloten terrein waar gespeeld kan worden en achter het huizenblok is een parkje. De tweeling is 9 weken te vroeg geboren en heeft daarom wat extra aandacht nodig. Gelukkig gaat het goed met de jongens! Het zal fijn zijn als de nanny de adviezen van bijvoorbeeld de fysiotherapeut opvolgt en de jongens actief stimuleert.

De nanny waarmee dit gezin graag kennismaakt, is betrouwbaar, lief voor de kinderen, zorgzaam en proactief. Je denkt mee, pakt zelf dingen op en overlegt wanneer nodig. Een rijbewijs voor deze functie is niet noodzakelijk. Je rookt niet. Je biedt naast liefde, warmte en huiselijkheid veel stimulans aan de kinderen; zingen, spelen, voorlezen, ontdekken etc. Je bent een kei in het observeren, zodat je direct kunt inspelen op de behoefte en ontwikkeling van de tweeling. Naast de verzorging van de kinderen ben je tevens bereid om beperkt licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten. Vind je koken op zijn tijd leuk, dan wordt dat ook zeer gewaardeerd. Ben jij die verzorgde, lieve nanny waar dit fijne gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Utrecht”.