DutchEnglish
Locatie: Naarden
Dagen:
Maandag, Dinsdag, Donderdag
Wensen: Ervaren nanny

Even voorstellen

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Naarden
Aantal werkuren per week: 30 uur
Werkdagen:  maandag, dinsdag en donderdag van 08:00-18:00 uur
Startdatum: 3 januari 
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 zoontjes (2 jaar en baby van 4 maanden)

Voor een gezellig, liefdevol gezin dat gaat verhuizen naar hun droomhuis in Naarden met een zoontje van 2 jaar en een baby geboren in juni 2021, zoeken wij een ondernemende, positieve en energieke nanny. De werkdagen zijn van 8.00-18.00 uur. De startdatum van het dienstverband is begin januari. 

De kindjes gaan graag naar buiten om te spelen en zijn bijzonder gemakkelijk in omgang en verzorging. Het gezin woont in een kindvriendelijke wijk in Naarden met veel leuke plekjes in de buurt om met de kinderen te bezoeken: speeltuin, kinderboerderij, natuur. De woning van het gezin is ruim met een fijne grote tuin.

Het gezin zoekt een consequente nanny die duidelijk is op een liefdevolle manier. Iemand die graag activiteiten onderneemt en goed kijkt naar de behoeftes van de jongens. De ouders vinden het belangrijk dat het huis aan het eind van de dag weer netjes is. Daarnaast zouden zij het fijn vinden als de nanny voor het gezin zou kunnen koken. Tevens zoekt het gezin een nanny die voornemens is om voor de langere termijn bij het gezin te blijven. 

De kindjes zijn dol op boekjes lezen en liedjes zingen. Het oudste zoontje is goedlachs, wil graag overal bij helpen en is erg lief en zorgzaam voor zijn kleine broertje. De jongste telg van het gezin is al content met een flesje en vind het gezellig als hij ziet wat er gebeurt en om zich heen kan kijken. 

Lees jij enthousiast verhalen voor waarbij de kinderen helemaal wegdromen in het verhaal? Spreekt deze vacature bij dit warme gezin jou aan? Wij ontvangen dan graag je sollicitatie o.v.v. ‘Naarden’.

Shopping Basket