DutchEnglish
Locatie: Rotterdam
Dagen:
Dinsdag, Woensdag
Wensen:

Even voorstellen

 Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige team van nannies  mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Op deze lijst kun je vinden met welk diploma je in aanmerking komt : https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?

 • betrouwbaar
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • lichamelijk en geestelijk gezond
 • stressbestendig
 • goed inlevingsvermogen
 • zelfstandig kunnen werken
 • flexibele instelling
 • representatief voorkomen
 • sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

 • hoog uurtarief
 • doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
 • contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
 • uitbetaling van vaste contract uren
 • persoonlijke begeleiding

 

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website www.topnanny.nl  in te vullen (pagina 'werken als nanny'). Heb je nog vragen bel (0575-848432)

www.topnanny.nl

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Rotterdam

Aantal werkuren per week: 15

Werkdagen: Dinsdag (om de week) en de woensdag van 08:00-16:00

Startdatum: Z.S.M

Gezinssamenstelling: Vader, moeder en 1 jongen van bijna 3

 

Voor een vriendelijk en gezellig gezin wonend in Rotterdam zoeken wij een lieve, betrouwbare en geduldige Nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een jongen van bijna 3. De benjamin van het gezin is een goedlachse peuter die het uitproberen  ontdekt heeft en graag boekjes met je leest en blokken met je bouwt. Een heerlijk ondernemend mannetje, niet eenkennig en heeft een goed ritme ontwikkeld. Vader en moeder hebben als filosofie dat je moet proberen van elke dag te genieten. Aandacht en liefde staan dan ook hoog in vaandel voor dit gezin. Het gezin woont in een appartement, het huis is kleurrijk en comfortabel en is vooral een warme en ontspannen plek voor het gezin. Dit gezin is op zoek naar een Nanny die onderdeel wil uitmaken van het gezin, zich thuis voelt en de veiligheid kan waarborgen. Je moet wel kunnen opvoeden en niet alles goed vinden en vooral een geduldig karakter hebben van jezelf. Goede waarden en normen hebben, flexibiliteit kunnen bieden en het gezin moet vooral op je kunnen bouwen. Daarvoor in de plaats krijgt de Nanny veel vrijheid en gerichte tijd om vooral met de kinderen bezig te zijn. Huishoudelijke taken zijn geen vereisten. Het gezin heeft geen voorkeur voor een leeftijd of achtergrond van een Nanny, ze moet vooral bij het gezin passen en de juiste klik moet er zijn. Dus ben jij die actieve, integere  Nanny die graag jouw liefde en aandacht geeft aan dit leuke gezin, en van elke dag het beste weet uit te halen en ben je bereidt je minimaal voor 1 jaar aan dit gezin te binden? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v.” Rotterdam.”

Shopping Basket