DutchEnglish
Locatie: Zwaagdijk
Dagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag
Wensen:

Even voorstellen

Plaats: Zwaagdijk

Dagen : Maandag van 13:00-18:30, Dinsdag van 13:00-18:30 en de woensdag van 8:00-18:00

Gezin : Moeder met  2 meisjes van 6 en 4 en een zoon van 2

TopNanny zoekt voor dit liefdevolle en open gezin in Zwaagdijk een warme en ervaren nanny . Het gezin bestaat uit: moeder en de 3 kinderen, samen met hun hypoallergene hondje. Moeder heeft een drukke baan met als werkgebied Europa. Hierdoor kan het voorkomen dat moeder de nanny ook ’s avonds en in de nacht nodig heeft. Dit zal niet vaker zijn dan 1x per week . Het is erg belangrijk dat de toekomstige nanny zich op haar gemak voelt en de moeder ondersteund als  alleenstaande werkende moeder.

De kinderen gaan in de ochtend naar de kinderopvang en school. De werkzaamheden van de nanny vangen in de loop van de ochtend aan met huishoudelijke taken om vervolgens de kinderen van de opvang en school te halen. Het is van belang dat de nanny zelf een leuke dag met de kinderen kan plannen, waarbij ze activiteiten aanbiedt gericht op hun ontwikkeling en leeftijdsfase.

We zoeken een warme, zorgzame nanny die vanuit een rustige en liefdevolle wijze met de kinderen kan communiceren.  Het is voor moeder erg belangrijk dat de kinderen zich thuis veilig en gelukkig voelen. Waarden en normen worden als erg belangrijk ervaren en het streven is om de kinderen op te voeden als vriendelijke, respectvolle en attente mensen op een liefdevolle manier.

Het oudste meisje is een levendig en creatief kind. Ze is erg slim en heeft indicatie voor hoogbegaafdheid. Ze houdt van knutselen, dansen, zingen en praten. Ze is erg open in haar communicatie.

Het middelste meisje is een teder en knuffelig meisje. Ze speelt graag met poppen en in een rollenspel. Ze is erg lief voor haar broertje en grote zus. Wat ze het liefste doet is lezen. Ze weigert dan ook, om te gaan slapen zonder een verhaal en een boek in haar bed. Ze heeft het erg moeilijk met de scheiding en de veranderingen. Ze hangt hierdoor wat meer aan moeder dan voorheen. De nanny die wij zoeken kan hier op een goede pedagogisch verantwoorde en liefdevolle wijze mee omgaan.

Het zoontje is een ontzettend vrolijk kind. Hij is ondernemend en mag graag met auto’s en bewegende materialen spelen. Hij is tevens dol op eten en dansen. Op dit moment kijkt hij met vreemden even de kat uit de boom, maar meestal warmt hij, na een paar minuten samen spelen, wel op.

In het gezin spreken ze Duits, Nederlands en Engels. De vader spreekt Nederlands, de moeder Duits en Nederlands.

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet o.v.v.    “Zwaagdijk”

Shopping Basket