DutchEnglish
Locatie: Zwaagdijk
Dagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag
Wensen:

Even voorstellen

 Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige team van nannies  mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Op deze lijst kun je vinden met welk diploma je in aanmerking komt : https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?

 • betrouwbaar
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • lichamelijk en geestelijk gezond
 • stressbestendig
 • goed inlevingsvermogen
 • zelfstandig kunnen werken
 • flexibele instelling
 • representatief voorkomen
 • sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

 • hoog uurtarief
 • doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
 • contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
 • uitbetaling van vaste contract uren
 • persoonlijke begeleiding

 

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website www.topnanny.nl  in te vullen (pagina 'werken als nanny'). Heb je nog vragen bel (0575-848432)

www.topnanny.nl

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Zwaagdijk

Dagen : Maandag van 13:00-18:30, Dinsdag van 13:00-18:30 en de woensdag van 8:00-18:00

Gezin : Moeder met  2 meisjes van 6 en 4 en een zoon van 2

TopNanny zoekt voor dit liefdevolle en open gezin in Zwaagdijk een warme en ervaren nanny . Het gezin bestaat uit: moeder en de 3 kinderen, samen met hun hypoallergene hondje. Moeder heeft een drukke baan met als werkgebied Europa. Hierdoor kan het voorkomen dat moeder de nanny ook ’s avonds en in de nacht nodig heeft. Dit zal niet vaker zijn dan 1x per week . Het is erg belangrijk dat de toekomstige nanny zich op haar gemak voelt en de moeder ondersteund als  alleenstaande werkende moeder.

De kinderen gaan in de ochtend naar de kinderopvang en school. De werkzaamheden van de nanny vangen in de loop van de ochtend aan met huishoudelijke taken om vervolgens de kinderen van de opvang en school te halen. Het is van belang dat de nanny zelf een leuke dag met de kinderen kan plannen, waarbij ze activiteiten aanbiedt gericht op hun ontwikkeling en leeftijdsfase.

We zoeken een warme, zorgzame nanny die vanuit een rustige en liefdevolle wijze met de kinderen kan communiceren.  Het is voor moeder erg belangrijk dat de kinderen zich thuis veilig en gelukkig voelen. Waarden en normen worden als erg belangrijk ervaren en het streven is om de kinderen op te voeden als vriendelijke, respectvolle en attente mensen op een liefdevolle manier.

Het oudste meisje is een levendig en creatief kind. Ze is erg slim en heeft indicatie voor hoogbegaafdheid. Ze houdt van knutselen, dansen, zingen en praten. Ze is erg open in haar communicatie.

Het middelste meisje is een teder en knuffelig meisje. Ze speelt graag met poppen en in een rollenspel. Ze is erg lief voor haar broertje en grote zus. Wat ze het liefste doet is lezen. Ze weigert dan ook, om te gaan slapen zonder een verhaal en een boek in haar bed. Ze heeft het erg moeilijk met de scheiding en de veranderingen. Ze hangt hierdoor wat meer aan moeder dan voorheen. De nanny die wij zoeken kan hier op een goede pedagogisch verantwoorde en liefdevolle wijze mee omgaan.

Het zoontje is een ontzettend vrolijk kind. Hij is ondernemend en mag graag met auto’s en bewegende materialen spelen. Hij is tevens dol op eten en dansen. Op dit moment kijkt hij met vreemden even de kat uit de boom, maar meestal warmt hij, na een paar minuten samen spelen, wel op.

In het gezin spreken ze Duits, Nederlands en Engels. De vader spreekt Nederlands, de moeder Duits en Nederlands.

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet o.v.v.    “Zwaagdijk”

Shopping Basket