DutchEnglish
Locatie: Zwolle
Dagen:
Maandag, Dinsdag, Donderdag
Wensen: Ervaren nanny

Even voorstellen

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Zwolle (Noord)

Aantal werkuren per week:20 uur

Werkdagen: In Overleg, maar het liefste 3 a 4 ochtenden van 7:30-13:00.

Startdatum: Z.S.M

Gezinssamenstelling: Vader, moeder en zoontje van 4 jaar en een zoontje van 3 maanden.

Voor een rustig gezin in Zwolle zijn wij op zoek naar een lieve, rustige en warme nanny. De opvang is voor een zoontje  van 4 jaar en zijn baby broertje van nu 3 maanden oud. De baby heeft een medische indicatie, waardoor de verzorging en voedingen langer tijd in beslag nemen. Om deze reden maken de ouders nu de bewuste keuze voor een nanny.  Hun oudste zoontje is net gestart op de basisschool en vindt dit erg leuk. Het is een hele sociale jongen die heerlijk vol in zijn energie zit. Ouders vinden het fijn als hij lekker kan buitenspelen en verder leuke activiteiten worden ondernomen.  Het zou ook fijn zijn als de nanny kan ondersteunen met het brengen en eventueel halen van school. Ouders zijn zelf rustige mensen die houden van structuur en sporten. Ze zijn graag thuis met de kinderen om gezellige dingen te doen.

Ouders vinden het heel belangrijk dat de nanny hygiënisch werkt en de geldende maatregelen in acht neemt. Het gezin woont in een ruim huis in een kindvriendelijke wijk met de school op 5 minuten fietsen. De ouders zijn beide zelfstandig ondernemer en moeder werkt vaak vanuit haar werkkamer thuis.

De niet rokende nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt is iemand die een basis van liefde en vertrouwen biedt en rust uitstraalt. Die consequent is in het stellen van grenzen en een veilige omgeving voor de kinderen kan bieden. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten zoals de was, de afwasmachine uitruimen, boodschappen doen en aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimd huis.  Het hebben van een rijbewijs en auto is een pre, het huis is slecht bereikbaar met OV. Ben jij die lieve nanny waar dit gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag je reactie o.v.v. “Zwolle”.

 

 

 

Shopping Basket