TopNanny

Tarieven

demo-attachment-126-project
0
Gezinnen geholpen
demo-attachment-45-Group-622
Werving en selectie nanny's

TopNanny verzorgt het complete werving en selectie traject. Na plaatsing van de nanny bij jouw gezin, zullen wij de gehele begeleiding en aanvraag bij de gemeente doen. Hiervoor is de investering een eenmalige succesfee en maandelijkse bureaukosten.

Investering 

De investering voor dit traject betreft € 497,- en wordt in 2 delen gefactureerd. Deel 1 is € 197,-  voordat de werving start. Deel 2 wordt gefactureerd nadat er een match met de nanny tot stand is gekomen. Verder betaal je een vast bedrag per uur aan opvangkosten*. Hierin zitten de begeleidingskosten van TopNanny en het bruto uurloon van de nanny verwerkt.

*Het all-in uurtarief voor een nanny ligt tussen de  €18,55 en € 21,55 Over dit bedrag kunt u kinderopvangtoeslag ontvangen. Wij rekenen graag voor je uit hoeveel kinderopvangtoeslag je zult ontvangen en wat je uiteindelijk netto zult betalen voor de opvang van jouw kind(eren).

Het exacte all-in tarief is afhankelijk van het bruto uurloon van de nanny. Wat de nanny zal verdienen is afhankelijk van verschillende factoren; o.a. haar leeftijd, opleiding, werkervaring en voor hoeveel kinderen zij de opvang zal gaan verzorgen.

Begeleiding traject

De uitvoerige dienstverlening van TopNanny verzorgt het gehele traject: van het vinden van die ene professional waaraan je de verzorging van jouw kinderen wilt toevertrouwen tot aan de begeleiding gedurende de gehele opvang relatie. Je betaalt TopNanny een vast bedrag per uur voor de opvangkosten. Je bent ons geen verdere maandelijkse kosten verschuldigd. Meerdere keren per jaar zullen wij de opvang evalueren. Deze evaluatie heeft als doel om alle werkzaamheden optimaal te blijven afstemmen op de wensen van het gezin. Eventuele afspraken kunnen zo nodig worden veranderd en toekomstige veranderingen met betrekking tot de opvang kunnen direct worden aangepast. Begeleiding bestaat uit het opleiden van de nanny's d.m.v. EHBO voor kinderen, pedagogische cursussen, regelmatige evaluatie van de opvang, financiële administratie (vervullen van de kassiersfunctie, verzorgen van maandoverzichten en jaaropgaven nanny), de jaarlijkse Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid bij het gezin aan huis en vervanging bij ziekte/verlof of uitdiensttreding van de nanny.

demo-attachment-45-Group-622
demo-attachment-44-Group-582
_DSC9479